zeynel_abdn01 Kızlar bebeğim 1 aylık oldu ve hala sarılığı devam ediyor hastaneye götürdüm tahlil falan yapıldı sonuçlar çarşamba günü çıkacak ilk çocuğum sizce ne olacak yardımcı olur musunuz ? Nasıl tedavisi olacak bana yardım edin lütfen 🙏
basaksahinx zeynel_abdn01 siz bol bol emzirin kendiliğinden geçiypr en fazla 3. Ay da ezmieien bol bol yıkayın yavaş yavaş toparlar
Buuycu zeynel_abdn01 Bizimde 2 ay sürdü sarılığımız testler tüm tetkikler vs yapıldı bi sorun çıkmadı anne sütü sarılığı dediler 3 aylık olduk şükür kalmadı hiç bişey
Barlassssss zeynel_abdn01 iyi günler canım benim bebeğim ilk doğduğunda oldu sarılık vücudunda nereye kadar indiği önemli omuza kadardı tatlil yapmadı kan almaya kıyamadı doktor mavi ışıkta bir saat yatış açtı hemen düzeldi
Parsbabyy zeynel_abdn01 benımde aynı canım su anda 1 ay 5 günlük değer hala 14 cıkıyor. Sefal hematom vardı ona baglanmıstı. Ama geçen gün tekrar testler yaptirdik anne sütü sariligi olabilir dendi. Bizde sonucu bekliyoruz. Gerçekten rengini gördükce sinirlerim bozuluyor :(
Gamzeliqueen zeynel_abdn01 benim kızımda 35 haftalık prematüre sarılığı resmen 40 gün sürdü 40 banyosunu yaptırdım ve o gün bitti resmen
begonvilhg zeynel_abdn01 hic panik yapma canım. Değer çok yüksek çıkarsa birkaç saat ışığa yatırıyorlar en fazla. Onda da bebekler sürekli uyuduğu icin anlamıyorlar bile. Benim kızım da iki ayda anca geçti sarılığı. Anne sütü sarılığı dediler. Sen sık sık besle. Eğer emmeyecek kadar uyuyorsa sütünü sağıp içir. Geçer Allah’ın izniyle.
zeynel_abdn01 Allah razı olsun kızlar en azından içim biraz rahatladı 🙏 rabbim bebislerimize sağlık versin❤️