_Bianneikibebis Hanımlaarrr üniversiteyi açıktan okumayı düşünüyorum tyt puanım 273 bölüm önerisi olan var mı 😚
Lenavegeceninannesi Bende baktım 252 puan almısım eczacılık okul öncesi ögretmenliği dıs tıcaret, bilgisayar programcılığı, pataloji, lojistik
zeynepolurmu _Bianneikibebis hayırrr bana hiç zor olmadı 😍 gece sabahlamak gibi zorluklar vs tabiki oluyor ama ben takılmadım pek
Lenavegeceninannesi zeynepolurmu anladım tercih edebilirim o zaman fende iyiyim ama matematik o kadar degil
Lenavegeceninannesi Haticeyns nete girip bakın sosyal hizmetler., büro yönetim ve yönetici asistanlık, halkla ilişkiler gibii bakın yıne ama daha kılavuz acıklanmadı o yuzden simdi tahmin etmek bıraz zor olabilir bakalım kılavuz acıklansın kısmett
zeynepolurmu _Bianneikibebis tabiki zorlanırsın ama şöyle de bi durum var çocuk gelişimi olduğu için anne olarak çoğunu biliyoruz konuların şahsen kendi adıma notlarım hep yüksek bildiğim şeyler
pilavustutavuk ben sinavsiz gecis yapacagim acikogretime bu sene insallah istanbul uni.cocuk gelisimi bolumunu yazacagim