selosunannesi Her gün Fix verdiğiniz neler var ne vereceğimi sasiriyorum ekmek veremiyorum korkuyorum boğulur diye nasıl yapıyorsunuz hangi ekmekten veriyor sunuz yoğurt meyve püresi labne yumurta sarısı avakado bı kere verebildim daha sevmedi muz veriyorum yemek sularından veriyorum böyle az kilo alıyor bu ara iştahı açıldı ne önerirsiniz
SeninAnnenBirMelektiYavrm selosunannesi ben mesela bugünümü yazayım 8 ay 26 günlüğüz sabah 1 dilim ekmek içi (tam buğday) labneye batırıp yedirdim. Arada pekmeze batırdım verdim yarım haşlanmış yumurta yedi yanında da ihlamur içirdim. Uyudu uyandı kayısılı yoğurt yaptım yedi. Tekrar uyudu şuan. Uyanınca tarhana yiyecek sonrada ya köfte kızartırım yada kendimize yaptığım yemekten yediririm
ZeynepEdis selosunannesi 8 aylıgız. Sabah önce anne sütü sonra ikinci acıktıgında lor ve dil peyniri rende, tahin, pekmez, yumurta sarısı, fındık badem toz halinde ve ceyrek muz karıstırıp eziyorum her sabah. Sonra 3. Acıktıgında yine anne sütü. Akşamüstü meyve püresi. Aksam 6-7 gibi mutlaka kuzu kıymalı farklı sebze yemekleri ve az yogurt. Aksam yatarken anne sütü.
selosunannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm genelolarak sık sık verdiğiniz yiyecekler bunlar mı çok teşekkür ederim
Ruhefza_ SeninAnnenBirMelektiYavrm böyle çeşit kahvaltıya kaçıncı ayda başladınız biz şuan 6 ay 1 gunluguz kontrolde alerjisi yoksa ek gıda miktarını çoğaltabilirsin dedi ebemiz ama bunu sormayı unuttum o an
SeninAnnenBirMelektiYavrm selosunannesi evet. Bazen avokadolu sos yapiyorum kahvaltıda bazen pankek yapıyorum poğaça yaptiysam ondan yediriyorum. Çorba olarak bazen mercimek çorbası bulgurlu çorba yayla çorbası sebze çorbası. Kati olarak mucver köfte yeşil mercimek köftesi falan yapıyorum bişeyler 😄
NisaSeda21 Biz bugün 8 aylık olduk her gün yoğurt veriyorum 5 kasıkta olsa meyve püresi çorba suları normal ekmek içini küçük küçük ufaliyip veriyorum bizim yediğimiz yemeklerden azar azar ama köfte vermedim nasıl verebilirim onu da bilmiyorum
Aysenurun 7.5 aylığız. Kahvaltıda haşlanmış yumurta, peynir ya da yoğurt yediriyorum. Öğlen et sulu ve parçalı tarhana çorba, sebze çorbası ya da haşlama şeklinde sebze yediriyorum. Genelde kabak ,havuç, patates. İkindi gibi de meyve yediriyorum.