Masalmeva Kizim 2.5 yasinda daha once deniycektim lazimligi gorunce bas bas bagiriyo agliyodu.nyse bgun gine bezini ckrdm oglene kdr hc cis yapmadi tam ben lazimliga otrttm gine agladi baya sonra kalkti ayaga isedi napcam nasil olck bu is baglasammi bezi
Istanbul01 Masalmeva banyoya götürün. Benim oğlanda oturuyor ama yapmıyor. Yada hiç oturmuyor. Bende hep sorarım çiş var mı hafi gel bıcı bıcı yapalım derim kıyafetleri çıkartır banyoya götürürüm çişşşş hadi yap annecim çişini derim yapar su tutarım üstüne çıkıyoruz sonra 🤗 yavaş yavaş alışacak annesi🤗
gokalp06 Masalmeva önce kızınızın bu duruma hazır olması gerekiyor. Eğer hazır değilse siz ne yaparsanız yapın alışamayacak ve fobi haline gelip daha da geciktirecek. Tuvalet alışkanlığıyla alakalı şarkılar dinleyin özendirici oyunlar oynayın. (Bebeklerini lazımlığa oturtup çiş yapma zamanı gibi) oyun haline getirerek hafif hafif aşılamaya çalışın zamanla kendisi yapacaktır emin olun
Masalmeva Istanbul01 bnmki banyoyu gorseiyce cildirir canim😂bu hc demiyoki gldi fln diye bez var sanip saliyor altina😂aslnda istese yaparda jsind glmiyo aglayip duruyor
Istanbul01 Masalmeva 22 aylık oğlum çiş bile demiyor konuşamıyor henüz. El baş hareketleri ile anlaşabiliyoruz. Ama çişini uzun tutabiliyor ise başlangıçta çok iyi yani benim oplamda tutuyor kaçırdığı da oluyor tabi konuşmadığı için yarım saatte götürüyorum banyoya 🤗