Selin3244 merhabalar devlet hastanesinden randevu alsam kalça usgye cocuk doktoru aynı gün yönlendiriyormu bide aynı gün cekerlermi yoksa ileri bi tarihe mi verirler bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
pogacayanakk Selin3244 bende devlete gittim bir gün sonrasında gün verip çektikler hastane yoğunluğuyla alakalı bir durum
2bebeannesiii Selin3244 Yaklaşık 3 sene önce devlet hastanesinde aynı gün çektirmiştim ama şu an durum nedir bilemiyorum .
Selin3244 pogacayanakk hangi hastaneye acaba Avrupa yakasındaki hastanelerde genelde çok yoğunluk oluyor sanırım
Selin3244 findiginannesi_ siz hangi hastaneydi yakınımda iki hastane var ikiside cok kalabalıklar cekerlermi diye düşünüyorum ama bi randevu alayim
Selin1234 Selin3244 ben devlet hastanesinde çektirdim çocuk doktoru ultrason a yönlendiriyor onlar size bir hafta ya randeveriyor yor
Birtospikannesi1 Merhaba. eğer yoğun bir hastane değilse hemen çekiyorlar çünkü gününü geçirmek istemiyorlar. Yoğunda bi kaç gün sonrasına randevu veriyorlar zaten bebek olduğu için aşırı uzak bir tarih olmuyor öncelikli davranıyorlar randevu verirken
Selin3244 findiginannesi_ sanirim çevremde yakin yer bagcilar ve bakirkoy devlet var sanirim bagcilara alirim