Duyguklyc Yanlışlıkla külot bez almısım daha oncede bıkere denemıstım ama hep sızdırıyor bi bizdemi oluyor bu durum kullananlar hep memnun neresinde sızdıgını da anlıyamıyorum cocugun üstü başı sidik oluyo sleepy almısım busefer 20 tane beze 85 tl verdım şaka gibi
Fatma123456 Duyguklyc bende baby turco nun külot bezini kullanıyorum aynı şey benimde başıma geldim oğlumun pipisini duzelmedigim için yamulmus her tarafı çiş olmuştu
Okyanustakibulut Duyguklyc 1 yaşından beri yani yürümeye başladığından beri pampers külot bez kullanıyorum çok memnunum özellikle geceleri çok hareketli yattığı için hiç sızdırma yapmıyor
Mrymalya Duyguklyc 12 kiloya 6 numara biraz büyük sanki gerçi sleepy kalıp dar ama ben molfix kullanıyorum kızm 9.5 kilo 4 numara iyi geliyo bize molfix 4 numara sleepy nin 5 numarası gibi
muhendisanne1 Duyguklyc internette çok daha ucuz , eşimde 24. Lü sleepy bezi 80 küsüre aldı , internetten 160 lı sını 1,90 TL Den aldım , külot bezbğyük rahatlık bence 🙈
deniz_063 Duyguklyc ya ben bu sızdırma olayını hiç yaşamadım ya. cidden sleepy kullanıyorum nasıl sızdırıyo artık merak etmeye basladim😂😂