Sedaaslann Kızlar oğlum 20 aylık normal de 2 saat öğlen uyurdu ama bir haftadır 10 dk uyuyup uyanıyor uyumak istemiyor öğlen uykusunu bırakması için çok erken değil mi? Sizin bebişler ne alemde?
Theodora Sedaaslann benim oglum da birakti vallahi ne yaparsam yapayim uyumuyor oglenleri. 19 aylikti biraktiginda. Sabah 8 de kalkar aksam 8 de yatar😑
MiniKaya Sedaaslann benim oğlumda 20 aylık tek uyku yapıyor uyuyana kadar kıyametler kopartıyor uyumak istemiyor ama uyuduğu zaman en az 1 buçuk saat uyur
Minigimm1 Sedaaslann benimki de öyle oldu bir ara sonra düzeldi ama, şimdi de bazen 2 saat uyur bazen 15 dakika bazen 1 saat bazen hiç 🙃 29 aylık
Sumeyyebaglan Oğlum 21 aylık. Öğlen mutlaka uyuturum. Normalde iki uyku yapardı teke düşürdük ama komple bırakmak için bence erken
Sedaaslann Theodora çok zor olur ama bırakmasını hiç istemiyorum 1 saat bile uyusa nefes alsam diyorum bir de kızım var o uyurken biraz ona ilgi gösteriyordum
Benisahtesevme2 Bır doktor dınlemjstım çocuklar bebekler ıcın gece uykusu çok onemlı gündüz hıc uyumasa dahı olur 6 aylıktan sonra dıye Kımı bebek erken bırakabılır kımı bebek ıse dayanmaz uyumak ıster Bence çocuğunuza göre sekıl alın ıstemıyorsa uyutmayın zorla