yildizligece Dert ortaklarımı göreyim nerelerdesiniz bacılar♥️ ne yaptınız kurtarabildiniz mi beklemedemisiniz halen?
Annemkuzum12 yildizligece esim 200 bin batirdi sifirladii o kaldiracli sistem varmis cok yazik olduu hala sikintisini cekiyoruz traktoru satti romorku satti borclari kapatmak icinn halada 100 bin borcmuz varr Allah kimseyi bu duruma dusurmesin evim cok huzursuz olduu bu yuzden
Kubraa1616 Boson ve ceek çok büyük zarardayız 150 bin araba parası ekstra kredi çekti 50 bin şuan paramız 17 binde eşimede kızamıyorum canım ne hayallerle yatırdı parayı adam kafayı yicek inşallah bir an önce çıkarda herkes kurtarır parasını
yildizligece Kubraa1616 Allah yardımcınız olsun bu sene çok düştü mahvetti herkesi inşallah sabrettigimize deger
dolunay01 Kubraa1616 bızımde arkadasla ortak varfı mahvoldu oda ayrıldılar ama suan bı bakıye var ama kac bın anlamıyorum ekran goruntu paylassam anlar mısın kı
Kubraa1616 yildizligece amin canım buda bir sınav çokda yükselebilirdi demekki yaşayıp görmek lazımmış bende çıkcağına inanıyorum gerekirse 2 sene beklicez ama dokunmucaz rabbim sabırla beklememizi nasip etsin inşallah bir anlık hatayla bozdurmaz kimse
Asivemavi Birikmiş 130binimiz vardı 🤨olmuş 27 bin eşim diyor kendi paramıza çıksın fazlasında gözüm yok yükselsin çıkıcam diyor da hayırlısı bakalım
baharaysima54 Butun bileziklerim gitti . 2500 liralik gala var icerde sadece . Bu coin isleri falan yalan oldu artık kazandırmaz
Song FFatoss shiba icin metaverse e geçecek ve cok buyuk yukselış yakalayacak dıyorlarmış ama guvenlı bır coin gibi gelmıyor bana🥲
dolunay01 Kubraa1616 sana atayım ben canım ekran gkruntusu bı cok alt cpın almıslar cıkamıyolarda onlarda dususteymıs sanırım