Kızlar dün akşam bebeğimi acile götürdük boğazları şişmiş ateşi vardı birde çok kötü kusuyordu. Eve döndük falan derken sabaha kadar kaç kez ateşi çıktı ilaç verdim düştü ama ilacın etkisi geçince yine çıkıyor. Hiçbir şey yemiyor ne yapacağım bilmiyorum. antibiyotik sprey ve 1 tane daha ateş düşürücü verdi. Şimdi yıkadım az da olsa düştü ateşi ama diken üstündeyim. Dünden beri gram uyumadım. Acildeki doktorlar 3 gün sürer ateşinin çıkması demişti 😭çok korkuyorum. Yemekte yemiyor güçten düşecek. Acilde serum vermediler ağzından enjektörle bir sıvı verip yarım saat bekletip eve gönderdiler. Şimdide bebeğim kucağımda uyudu ama çok korkuyorum. Her saniye ateş ölçüyorum
Birde bende 2 tane derece vae ikisi bambaşka sonuçlar veriyor hangisine güveneceğim of 😭😭😭 birinde kırmızı uyarı verirken diğeri yeşil de kalıyor hangisi güvenilir bilmiyorum kaldım çaresizce.
Ateş düşürücüleri günde kaç kez verebiliriz ? Calpol falan. ? Kaç saat arayla bilginiz var mı ? Sanırım boğazının şişmesi ateş yapıyor. Derece ile bacaktanda ateşi ölçebilirim değil mi ??