Seydaasd Kızlar bebeğim 6 aylık geceleri sağa sola dönmekten uyuyamıyor bazende yüz üstü dönüyor ve ağlıyor geri dönemediği için yaşayan var mı bu durumu bitmiş durumdayım
Tgb9191 Seydaasd evet başlarda yapıyordu benim oğlumda özellikle yüz üstü sönüyor geri dönemeyince uyanıyordu şimdi 7 aylığız geri döndüğü için gayet güzel uyuyor geçiyor bunlarda merak etme her ay yeni bir sorun 😅
Sadeceanne1612 Seydaasd benim oğlum 5 buçuk 6 aylıkken gece 12de uyanıp 2 3 e kadar uyumuyordu ya ağlıyor ya da dönüp duruyordu sonra klima çalıştırmaya başladım uyumaya başladı mesela dün öğlen esiyor diye kapattık açtık camları uyumadı sıcakmış paşama göre tabi biz aç ya da bi yeri ağrıyor diye düşünmüştük çünkü içerisi ediyordu sıcak da değildi klimayı açtığımızda 10 dk sonra uyudu
Mombiee Seydaasd 3.aydan beri dizlerini de kendine cekerek ayni sorun bizde de var. Gaz sorunu hala devam ediyor galiba..
Seydaasd Tgb9191 Tgb9191 dönmeyi öğrendiğinden beri böyle bir an önce geçsin hem bebeğime üzülüyorum hem kendime😄 kafasını koyup uyuyamıyor yüz üstüykende
Seydaasd Ondina geri uyutmak için mama veriyorum baya bir çabaladıktan sonra mamadan sonra uyuyor ama gece desteksiz uyutuyorum
Seydaasd Ondina geri uyutmak için mama veriyorum baya bir çabaladıktan sonra mamadan sonra uyuyor ama gece desteksiz uyutuyorum
Seydaasd Sadeceanne1612 onuda düşündüm ama evimiz baya esiyor bizim hatta bazen pencereleri kapatıyorum of bilemiyorum gerçekten dün gece yanımıza aldık yatakta yan yattık yine olmadı😄
Ondina Seydaasd benimki sürekli desteksiz uyurdu, beşinci ay başlayınca uyumamaya başladı. Her gece çığlık çığlığa kan revan uyutuyoruz. Dediğiniz gibi dönmeye de başladı, yediğini kusuyor, sırt üstü tutamıyoruz. Ne yapacağım bilmiyorum artık. 🙄
Seydaasd Ondina bizde 4. Aya kadar gündüzde desteksiz uyuyorduk ama artık gündüzleri sallanıyor geri dönmeyi öğrermek lazım ama bizimki poposunu kaldırıp tenezzül etmiyor😄 Çok yordum gerçekten😄
Ondina Mombiee beşte bir uyku gerilemesi oldu, o zamandan beri sıkıntı var. Reflü 4 te çıktı, dörtte sıkıntı yoktu. Sürekli birşeyler çıkıyor, artık neden bende bilemiyorum. 😬
Seymaarda35 Seydaasd ben yastık koyuyorum kafasına kıpırdanıyo tam uyancak gibi ama dönmüyor önceden hemen el atardım uyanmasın diye sallardım hemen ama çocupun uykusunu açıyomuş o bende artık o ağlamadan ellemiyorum sende yastık koy ben bebeğimin kafası yamuk diye yastık koyuyorum
Seydaasd Seymaarda35 yastıkla da yatırdım başta iyiydi şimdi onunlada dönebiliyor önce kendini aşağıya kaydırıyor ya da yukarı sonra dönüyor😩😩
busrahnm-95 Seydaasd bizi anlatmışsınız sanki hatta dün post açmıştım resmen kendini atıyor yatakta ve ağlıyor. İnsallh düzelir cok yorucu
Seydaasd busrahnm-95 bugün aşı olmaya gittik doktora muayne ettirmek istedim rahatsızlığı mı var diye. Üstteki dişleri geliyor dedi biliyorum bende onu😄 yani eli kulağında patlayacak, doktor gece olanların aynısını anlattı bunları bunları yaşayabilirsiniz dedi hııı dedim demekki diştenmiş😩