Piko2021 Kızlar az önce farkettim 2 göğsümüde sıkınca süt geliyor sarı mı kahverengi mi anlamadım emzirmiyorum ilk defa böyle gördüm başına gelen var mı acaba nedendir napmalıyım he şunu da ekleyim son 3 gündür aralıklı çok az leke geliyor adetime 1 hafta var
saripapatyam2 Piko2021 süt hormonunuz yükselmiş olabilir.. doktora gidip hormonlarınıza baktırın bence
Bebegimm1 Piko2021 bende 1 senedir geliyor ama agri bir sey yapmiyor kesilir diye dusunuyorum gelen şeyde zaten 1 kasik dolmuyr rengi kahverengi beyaz bir sey
Piko2021 57600 1 yaşında çok emziremedim 1 ay falan anca aralıklı göğsüm çok yara oldu kan ve intihap geldi somra sütüm kesildi leke de arada geliyor 3 gündür anlamadıö walla inşallah hamile değilimdir
Piko2021 Nurhan88 bilemiyorum prz ve geri çekilme ile korunuyoruz 2 ay önce kürtaj oldum bende düşünmüyor değilim leke göğüs hassasiyeti ve süt allahım korusun😭😭yarın test yapacam hemen
Nurhan88 Piko2021 2. Çocuğuma hamile olduğumu göğsümden süt gelmesinden şüphelendiğim için test yaparak öğrendim o yüzden sordum bu arada 3. Çocuğuma da prezarvatif artı geri çekilmeyle hamile kaldım şuan 24 günlük yanımda uyuyor
Bebegimm1 Piko2021 doktora gorunmekde fayda var bana zarari olmadigi icin ben gitmemistim siz bir sorun derim giderzeniz banada yazin merak ettim
Piko2021 Bebegimm1 önce bi hamilelik mi değil mi netleştirmek istiyorum idrar testi yaptım ama negatif çıktı birazdan kan vermeye gidecem inşallah yine negatif olursa hastaneye giderim rendevu bulursam sonuçlar net olursa söylerim cnm
Piko2021 Nurhan88 😭😭😭yapmayın kurban olayım deme öyle 3 ci çocuğumu bilerek aldırdım şimdi ise kocamdan boşanmak istiyorum aramız çook çok kötü ne olur dua edin hamile olmayayım yoksa bu sefer canıma bile kıyarım dayanamam
Deletedmom_34 Nurhan88 bu mümkün müdür, biz prz ile hamile kaldım, ama geri çekilme olmamıltı çok üzüldüm, eğer siz ikisiyle kaldıysanuz biraz rahatlayacağım olacağı varmış diye, yırtık falan mıydı
Serotoninhormonu Piko2021 prolaktin hormonu yükselmiş olabilir bi endokrin bölümüne gidin hormonlarınıza baksınlar
Nurhan88 Piko2021 inşallah değilsindir 2 ay önce kürtaj olmuşsun sanırım onun etkiside olabilir üzme canını böyle kötü şeylerde düşünme canına kıymak ne demek inşallah herşey iyi olur senin için
Balyanakliya Piko2021 geri çekilme yöntemi hıc güvenilir değil malesef bunu göze almışsınız aldırdığın cana da çok yazık olmuş inşallah hamile değilsindir de bi masum can daha gitmez
Piko2021 Nurhan88 insan gibi bi hayatım olsaydı kabul ederdim ana 2 buçuk ve 1 yaşında oğlum var kocam deseniz sorumsuz pislik şiddet var psikojik şiddet fiziksel şiddet sabah çılar gece 2 dw gelir tlfnla oynayıp uyur ne kocalık nede babalık yapar ben o adamdn kurtulmayı düşünürken eğer hmileysem kafayı yerim bu adama çocuk mocuk vermem ne o çocuğun hayatını mahfederim ne kendimin elimizdeki çocuklara hakkıyla bakamıyoruz allahım ne olur korusun beni yapamam biterim 😭😭😭😭
banakaderiminbiroyunu Piko2021 bir bebeğin canı sizin keyfinize kalmış ne kötü Allah sizi affetsin . Kocanız adam olmayabilir daha 2 ay önce aldırmışsınız madem aranız bu kadar kötü neden ilişkiye giriyorsunuz merak ettim açıkçası . He şimdi tutup sizene diyebilirsiniz . O zaman kendinizi korumayı öğrenin bi cana daha kıymayın yazık günah.. Allah size akıl fikir versin ve yardım etsin .