tubaacr Normal doğum diye gittim üç saatlik sanci sonrası sezeryana alındım Normalde kanama 40gun sürermis benim 2 ayı geçti hala devam ediyor aranizda ayni durumu yaşayanlar oldu mu?😒
Deletedmom02 tubaacr 70 gün sürdü😔 3 4 durdu geri başladı 40 dan sonra resmen bacaklarımın arasından akıyordu iş gördüğüm zamanlar ama sonrasında durdu Happy Mom da da bi bayan öyle olmuştu doktoru emzirdiğini sürece 6 ay olabilir demişti🤔😕
Gorursensoyle tubaacr 55 gün sürdü kontrole gittim kalıntı kalmış kürtaj gibi anestezi aldım temizlediler 3 gün sonra kesildi
tubaacr Gorursensoyle bende internetten arastirdigim kadariyla plasenta kalıntısı olabiliyormus ilaç ile veya kürtaj ile temizleniyormus korku sardi beni 😭
Gorursensoyle tubaacr evet canım ama ihmal etme kalıntılar kaldıkça büyüyor besleniyormuş o kanla polipe çeviriyormuş bana ilk ilaç verdi metiler diye sütümü kesti ve kanamamı da kesmedi mecbur kürtaj oldum😔
Deletedmom02 tubaacr ben korkumdan gidemedim valla bana da dediler içinde parça kalmıştır diye kendiliğinden kesildi