kızlar bebeğim 8 günlük iki defa sarı kustu bu normal mi
eralp canım ilk günlerde anne sütü sarı oluyor ya onu küsmüş olabilir mi ???
eralp bizimkide 15.gününden sonra sarı ve sümüksü kusmaya başladı doktora götürdük idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendik şuan hastanede kalıyoruz antibiyotik tedavisi alıyor
prensesannesi bilmıorm canm 8 günlük sarı kustu iki defa aklıma takıldı panik olmalımıyım bilmiyorum
Nisanur sümüksü değildi de sarıydı rengi zaten 2 defa kustu ptesi götürecem doktora aklıma takıldı
Nisanur
OncedenGurme merhabalar🌸 il Kocaeli
bizdede arasıra oluyo ilaç kullanıyosan ından oluyomuş yada mama içiyosa ondan oluyomuş ben doktorada sordum sağlık ocağınada önemsemediler bile çok normal karşıladılar bende rahatladım
birmelekannesi ilaçta kullanmıo mamada almıyor 2 defa sarı kustu ptesi doktora gitcm ama aklıma takıldı.umarım birşey yoktur
eralp Yok canım kafan rahat olsun, bizim de minik ilk günlerde öyleydi kusmuğu sarıydı ama doktora sorunca normal dedi bizde sıkıntı yapmadık zaten 👍🏻😊
BilgeeB ilk çocuk olunca fazla evhamlı oluyor insan galiba teşekkür ederim☺️
eralp
Yigitannesii dolven kullanıyor musunuz calpol bizde de hiçbir zaman atesi dusurmuyor.
Bizde 1,5 aydayız sütüm hala sarı bembeyaz olmadı hiç dolayısıyla kustuğuda öyle oluyor
Minnosunannesi içimi rahatlattınız teşekkür ederim☺️