Gizemka14 Selamlarr.. size bir şey danışmak istiyorum benim miniğim bi bucuk yasına girecek Allahın izniyle ama aşırı bi terlemesi var hep su gibi saçları falan acaba önemli bişeymidir böyle olan varmı
buglemin_annesi08 Gizemka14 ah inan ki az önce eşime söyledim kızımın yanına gittim baktım uyuyor ama sırılsıklam olmuş kafasıni koyduğu yer sanki su dökülmüş gibi endişeleniyorum neden böyle oluyor ki
ElvinsMom Gizemka14 bebeğim 8 aylık o da hep terliyor valla önemli birşey değildir bence havalar gerçekten yanıyor 🥺
Nurikooo Gizemka14 ben de burda bekleyeyim , aynı dertten müzdaribim 13 aylık kızım, kafası yüzü gözü çok terliyor yavrumun .. hep hasta olcak endişesi yaşıyorum en ufak esintide bu sefer.😐
Brfn Gizemka14 Ahhh herkes aynı durumdan muzdarip anlaşılan.. 15 aylik oturuken bile sacları yıkanmış gibi ıslak.. başı doğduğu günden beri ateş gibi yaniyo.. Doktora sormuştum bi kaç aylıkken olur öyle şey deyip gecistirmisti başının yanmasını.. hala geçmedi ateş gibi ve her an ıslak sacları
Glnhlgltkn Kızım 5 aylık aynı sorun bizdede var saçları sırılsıklam oluyor tek kat giydiriyorum ona rağmen resmen ıslanıyor 😒
tavsaninannesi Gizemka14 19 aylık kızım doğdu doğalı öyledir doktora sordum ailede çok terkeyen anne baba özellikle varsa oda öyle olabiliyor genetik olarak dedi ben sürekli ter bezi ve yedek kıyafetle gezerim su gibi oluyor