Gozdeenes Kızlar benim bebeğim 23 günlük ve uyku saatleri bana göre az geliyor gündüz hiç uyumuyor uyusa bile maksimum 10 dakika sadece geri kalkıyor akşam saat 12 veya 2 gibi uyumuyor uyursa yani oda normalmi sizce
Rezenecayi Gozdeenes 40ı içinde bi düzeni olmaz. Tek tavsiyem gece karanlıkta yatırın gündüz aydınlıkta alt değiştirin ama gündüz uykuları da karanlık odada olsun. Bazı bebek uyumuyor maalesef
mrvklncc Gozdeenes benim kızım da öyleydi gazı vardı kolikti. Gazını çıkarsanız bile gaz problemi olabilir
Didemsevig Gozdeenes doymuyor olabilir, kilo problemini kaka ve çişli bezleri takip etmenizi tavsiye ederim. Kolik bebeklerin % oranı oldukça düşüktür. Her ağlayana kolik gözüyle bakmayın anlamaya calısın
Bulutaliannesi Gozdeenes benim oğlumda ötleydi çıkarıyoru ama bazı bekelerin çıkardığı halde yinede oluyor biz gaz damlasıyla rahatlayıp uyumaya başlamıştık öncesinde bi sıkıntı yoktu ama 25. Günden sonra gazdan dolayı çok sıkıntı çektik bence gaz masajları falan var onları araştırıp dene belki rahatlatır denemekte fayda var
bilgekizinannesi Gozdeenes canım benim bebeğim de uyumuyordu hem gazı vardı hem de uyku saatlerini kaçırdığımı fark ettim esnemeye halsizleşmeye başlayınca yatırıyorum artık uyuyor şaşırtıcı ama. Bence 2 saatte bir uyutmayı dene ara açılıp çok yorulunca uyuyamıyor