Aysun16 Hanimlar 2,5-3 aylik bebişlerinizi gece kendileri uyanmadığı zamanlarda uyandırıyor musunuz ve en fazla kac saat uyuyorlar
Banuu8 Aysun16 2,5 aylık canım benim oğlum uyandırmıyorum doktorum uyandırma artık dedi 3 saat uyuyor kesintisiz karnını doyurup tekrar uyuyor
Nkht2705 Aysun16 oğlum 2 aylık,mama ile besleniyor,bazen 5-6 saat utanmadığı oluyor.2 gün önce sordum bende doktora.O artık kendi rutinini olusturuyor,gece uyandırmaya gerek yok,acıkınca kalkar zaten dedi☺️
Semaelaa Aysun16 kızım 2 aylık bende uyandirmiyorum. Geceleri sagdigim sütü biberon ile veriyorum . 4 saati geçmeden bu şekilde besliyorum .
Aysun16 Banuu8 3 saate kadar bende uyandirmiyorum ama bazen 4 saat oluyo actir diye düsünüp uyandiyorum, acikinca kendi uyanirmi artik acaba
Kezikez Aysun16 uyandirmadan da karnini doyurabilirsiniz:) mama mi veriyorsunuz meme mi? Biberon kullaniuor musunuz? Ben sagdigim sutumu gece bebegim uyurken biberonla veriyorum agzina degdirince gozlerini acmadan cok cok emiyor
Nlngucluel Aysun16 cnm 9 da uyuyor 12 de uyanmadan emziriyorum gece 2 buçuk aynı sonra bırakıyorum kendisi 4 de falan kalkıyor
[silindi] Aysun16 uyandırmıyorum 2 saate bir kendi uyanıp beslenmek istiyor mamasını az az içip hop yine uyuyor altını falan değiştirirken de uyuyor derin
ozlem_3458 Aysun16 bizimki de 3 aylık artık uyandırmıyorum gece kendi uyanırsa emziriyorum bazen bir iki kez emiyor o da çok az bazende kısa aralıklarla uyanıp emiyor hâla düzensiz ama doktorum artık uyandırma kendi acıkınca uyanır öyle emzir demişti bende öyle yapıyorum uzun süredir