Krm91 selam! Kızlar emzirme döneminde lumea kullanan oldu mu? Ve diğer sorum cihazı genital bölge için kullandınız mı?
Turkkahvesi Krm91 merhaba evet ben emziriyorum kullandim 2 defa ama sadece kol ve bacaklarima orays ben de korkuyorum yapmaya
babydaisy Krm91 emzirme doneminde kullandim bir sorun yasamadim sadece ilk 6 ay kullanmadim. Evet genitalede kullaniliyor ozel basligi var.
Krm91 Turkkahvesi ben 5-6 yıl önce bacaklarıma kollarıma kullandım,neredeyse bitirdi Şuan tek tük çıkıyor O zaman cesaret edememiştim genital için Şuanda da emzirdiğim için tereddütte kaldım kullanıp kullanmamak konusunda😑
Turkkahvesi Krm91 dedigim gibi ben de yapmadim bi kac kere yaptim tek kolum azaldi da bacagim cogaldi sen nasil yaptin
Krm91 Turkkahvesi ben o dönem düzenli yaptım sanırım 15 günde bir atış yapıyordum Koltuk altıma falan da yaptım ama orası bitmedi mesela Ama bacaklarım ve kollarım yok denecek kadar az Şimdi de genital deneyeceğim Gerçi kullanım klavuzundq genital bölge için uygun olmadığı yazıyor ama Denicem galiba Ağdadan bıktım artık😵💫
Turkkahvesi Krm91 yok ekstra baslik olmasi lazim genital bolge icin bikini resimli ben de yüz icin de var
madrefelice Koltuk altı hariç kullandım emzirirken koltuk altı yapılmamalı diye biliyorum çünkü evde kullanılan cihazlarda ışınlar dağınık gidiyor onun harici genitalde falan bir sorun olmadı
Krm91 Turkkahvesi bende sadece küçük bir başlık var,benim ki biraz eski bir cihaz belki o başlıktan yoktur Teşekkür ederim🙏🏻