Sinoom Doğumdan sonra karındaki çatlaklar İçin güzellik merkezine giden oldu mu ? 🙄 3 ay olacak doğum yapalı eski kiloma döndüm ama karnımı görünce sinirlerim bozuluyor artık 😂 Gidip uygulama sonrası çatlak bölgesi düzeldi mi 🤔
melay Sinoom Freaksiyonel lazer yaptırıyorum 2.seanstayım şuan gayet güzel ilerliyo çatlaklarımın görünümü azalmaya başladı diyebilirim
Sinoom melay uygulama sonrası evde ayrıyetten kremlerle felan uygulama oluyor mu 🤦🏻♀️ Acı hissi oluyor mu bide
goldumsu melay azaldıdan kastınız beyazlamak mı acaba? Öncesini çektiyseniz öncesi sonrası olarak küçük bi kısmını atma şansınız var mı?
melay Sinoom Yaptırırken sıkıntı yok yaptırdıktan sonra acı eşliğinize göre değişir ben dayanıklı birisi olmadığımdan yanma hissini çok yaşadım geceleri uyutmuyodu kremde ayrı siz alıyosunuz yani benim gittiğim klinikte öyleydi
melay goldumsu 6 seansta yok olucağını söylüyor doktorlar başta beyazlatıyolar benimkiler kırmızıydı seans seans yok oluyolar
SerapKonan Yaa bende aynı dertten muzdaripim 4 ay oldu eski kiloma döndüm ama bnmde popomda oluştu çatlaklar şuan kırmızı halde hala beyaza dönmedi çatlak tedavisinin sonuç verip vermeyeceğinden emin olamıyorum hhiç