AhMeh 19 aylık bebeğim şimdiye kadar hiç pişik olmamıştı ilk defa böyle oldu . Bepanthol kullanıyorum normalde her değiştirmede sürerim ama bi kaç gündür ishal o sebepten pişik oldu . Ne yapayım ne süreyim anneler bi yardım edin 🥹
Deletedmom0099 AhMeh zeytinyağı çok iyi geliyor bir de yarım saat kadar bezsiz bırakmaya calısın ki hava alsın sarı kantaron varsa ondan da sürebilirsiniz
Fatma22 AhMeh travazol veya zeytinyagi dene ama ayri ayri dene once zeytinyagi dene mesala sondurmesse travizal iyi geliyo ama kisa sure kullanmk lazm arastr
Oykukose AhMeh derma trosyd diye bi krem var bize çok iyi geldi 1.5 aylıktı kızım kullandığımda kullanabilirsiniz bi sorun olmaz ama her gün sürmeyin ben sabah akşam sürmüştüm diğer zamanlarda da penaten sürmüştüm deneyebilirsiniz😊
Brutal-Betty Travazol sürün doktor ishal olduğu zamanlar da sürebilirsiniz 5 günü geçmesin demişti 2 güne iyileşiyordu ya da hamazing kullanın ikisi de etkili
Deletedmom737383 Brutal-Betty Travazol 2 buçuk aylık bebeklere de sürebilir miyiz acaba içeriği vs. bir bilgim yok bizde de hafif var şuan ilerleyecek diye korkuyorum
AhMeh Brutal-Betty Bildiğimiz travazol mu . Yani bi tane mi var bebek içinde var mı . Mantar için kullanılan değil mi ? Emin olayım diye soruyorum evde var çünkü . Eğer bizim için olanı sürebiliyorsak hemen süreyim 🥹
AhMeh Deletedmom0099 Mübarek sarı kantaron yapı her şeye iyi geliyor ama evde yok ilk fırsatta alacağım inşallah 🌹 cevabınız için teşekkürler
Duygu-s Pişiğin kullandığınız ıslak mendille alakası var. Defalarca test ettim yanılmadım. Mendil değişikliği yapmış olabilirsiniz.
demirsmomm bebeğim ıslak mendil yüzünden pişik olmuştu, ıslak mendili bırakıp her alt açmada biraz havalandırıp sudocrem sürdük geçti, bebek hemşiresi bu şekilde yapmamızı söylemişti. geçmiş olsun kıyamam 😔
AhMeh demirsmomm sürekli kullandığım ıslak mendil aslında . İshalden kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Cümle yavrular hep iyi olsun inşallah . Çok teşekkür ederiz 🥹🌹
Brutal-Betty Deletedmom737383 biz bebekken de kullandık doktorum iki gün kullan Sadece demişti o sıra şu anda arada bi sürüyorum hemen geçiyor
Deletedmom737383 Brutal-Betty Anladım canım çok teşekkür ederim elimin altında var faydasını görecekse bebeğim neden sürmeyim ki 2 gün bende süreyim inşAllah düzelir
Deletedmom737383 Brutal-Betty Yazmak istedim vallahi 2. Gün pişik yok oldu gibi bir şey Allah razı olsun
Senna20 Bebeğinizin her altını aldığınızda mutlaka suyla yıkayın kuruduguna emin olun ve pisik kremini öyle sürün.islak mendil kullanmayın bebek pamuğu çok iyi o yönde tavsiye ederim
Kbr041 İlk 1 buçuk ay hiç ıslak mendil sürmedim pamuklu temizleme mendilleriyle temizledim her altını açışında mustela sürdüm ince tabaka halinde hiç pişik olmadık çok şükür. Temizleme mendilinden sonra sleppy natural ıslak mendil kullanmaya başladım bir sıkıntı yaşamadık çok şükür