Flamingo44 İyi akşamlar kızlar. Adet geciktirici bir hap kullanan bilen duyan var mı salı günü süpriz tatile gidicem fakat adet olacağım bu tarz ilacı adet tarihinden ne kadar önce kullanmak lazım birde?
Atahan__ Flamingo44 primolut kullanabilirsiniz günde 3 tane ama en önemli şey aynı saatlerde alıp ilacı atlamamak
Deletedmom0099 Flamingo44 primolut alabilirsniz ama reçetesiz verilmiyor sağlık ocağına yazdırın yalnız emzirirken kullanılmıyor
scooby-doo Flamingo44 primolut-n var geçen hafta aldım ben tatile denk geldi adetim fakat sonrasında adet olurken feci bir ağrıyla adet oluyorsun şuan ölüyorum ağrıdan 🫤normalde günde 3 kere fakat ben 2 kere içtim sabah akşam o bile etki etti çok uzun kullanmaman lazım 10 günü geçmesin ben 3 gün kullandım
Yakamos Ya bilemem ama iki kere kist aldılar yumurtalıklarımdan ve doktorum kesinlikle bu tarz şeyler önermiyor kullanma kist yapıyor, rahimi hantallaştırıyor yumurtalıkları dedi sen bilirsin
Flamingo44 scooby-doo ya geçmiş olsun neden sancı yapıyor acaba Benim genelde zaten hep sancılı oluyor ya
scooby-doo Flamingo44 normalde benim çok ağrılı olmaz internettede yorumlarda okumuştum çok sancılı oluyor diye ne kadar olabilir ki falan demiştim gerçekten bugün anladım 2 tane ağrı kesici içtim anca etki etti sabah volteren içmiştim banamısın demedi az çnce majezik içtim hafifletti adeti ertelediği için galiba ağrı fazla oluyor
Atahan__ Flamingo44 korkmayın her bünye aynı değil ben doktor önerisi ile adet kanamamı düzenlemesi için kullandım. 1 kere kullanımda bünyenizi alt üst edecek bir ilaç değil
Buse_efe Atahan__ bıraktıktan ne kadar süre sonra adet oldunuz acaba ? Ben 6-7 gün oluyor bırakalı halen olmadım