Pupis Kızlar kış icin neler yapiyosunuz buzluk icin yada konserve falan bu sene bende biseyler yapacam insallah
KahveliVera Pupis menemen yapardım her sene bu sene full domates soslu yapicam istersem biber katar menemene çeviririm Buzluğa kırmızı biber Yeşil biber aticam ama buzluk full et dolu salca yapicam koyucam ama yapamayacağım bu sene etlerin çok:/
Asyameva29 Pupis fasulye kirmzi biber patlıcan dmstes sosu konserve yapmicm birsefer o şekilde pişirip poşetli cm
Deletedmom_21 Pupis menemenlik yapiyorum patlican ve kapya biber kozleyip atiyorum dolaba domatesleri doğrayıp buzluga atiyorum kışın cok iyi oluyor recel yapıyorum yaprak sarıyorum tazelerinden tursu kuruyorum salca yapiyoruz pekmez felan yesil fasulye kabak cicek dolmasi doldurup buzluğa atiyorum
Deletedmom5284 Domates hazırladım buzluğa attım bu sene konserve yapmayacağım diğer kışlıklarımı eltim hazırladı sağolsun
Eski9 Pupis konserveyle hiç uğraşamam bu sene 😑 şimdilik karnıyarık semizotu asma yaprağı bezelye vişne attım reçel yaptım vişne ve çilek. Daha dolma biber bamya barbunya atcam az inerse diye bekliyorum. Yemeklik ufak kırmızı yeşil biber çok iyi oluyor ufak poşetlere. Birde uyarsa az bişi köz patlıcan kırmızı biber atmak istiyorum bakalım. Yazdan doldurmak çok çok iyi oluyor bütün kış rahat ediyorum ben hemen çıkar pişir tertemiz
Pupis Eski9 aynn bende cocuk olmadan once yapmistim buyuk kolaylik oluyo bamyanin mevsimi dimi bende aticam biraz
eymenzeynep Pupis çarşamba günü vişne ve Mısır alıp başlayacağım yapmaya. Bamya ve taze fasulyeyi ev ahalisi buzluktan sevmiyor ondan ötürü onları eledim. Konservelerimi kayınvalidem yapıyor ondanda kurtuldum.
Balkizinannesitugce Pupis hünkar beğendi çok yapıyorum arada yoğurtluyorum suznye yoğurt mayonez sarımsak üzerine pul biberli yağlı sos arada salatası
Deletedmom_21 Pupis tek yaptığım da varda çoğunu annemle veya kayinvalidemle yapıyorum pekmez salca gibi
Sapsalanne Yaptıklarım : Çilek reçeli , bezelye , barbunya, enginar, vişne, yaprak sarması Yapacaklarım: konserve domates sos, menemenlik, karışık soslu kızartma , Fasulye , patlıcan , kapya biber , kayısı reçeli ,turşu