Mavii-i Merhaba kızlar bebeğim doğduğundan beri memeyi reddediyor sağıp veriyorum 4 ay 15 günlük sütüm ciddi derecede azaldı emmediği için mi azaldı hiç bi fikrim yok aynı durumda olan var mı
Pikapikapikacuuu Mavii-i emmediği için azaldığı söylentisi bence doğru değil emdiği halde sütü azalan var çevremde. Ben erken adet olmanın etkilediğini düşünüyorum. Benim her adetten sonra sütüm azalıyor. Ben de sağarak veriyorum
Gokcennderenn Mavii-i sağımı düzenli yapmak lazım gece de dahil ben 3 saatte bir sağım yapıyorum tamamen boşalmasına dikkat edin. Ben makina kullanıyorum 6 aylık olacak hep sagdim azalma olmadı adet günleri hariç. Helva cart curt da yedim ama Instagram dan Dilruba Demirezen den süt arttırıcı Çay almıştım gerçekten çok faydasını gördüm
Asiye07 Mavii-i ten tene temas ediyor musunuz temas ne kadar fazla olur ise hormonlar o kadar fazla salgılanır
Pikapikapikacuuu Mavii-i ee tabi kuzum etkilemez olur mu. Düzenli sağlıklı beslenme ve bol su bunlar çok önemli
Mavii-i Pikapikapikacuuu iştahım da öyle bi gitti ki napacam bilmiyorum mamayıda hiç sevmiyo bakacaz artık nereye kadar
Mrv_cnl Çok doğru , hem sağmaktan hem emmemesinden hem regliden hem de yeterli faydalı beslenememkten gidiyo sat. Belde hepsini yaşadım ikinci çocuğum. Onunda nasibi ı kadar biçilmiş diyip kendini rahatlatmaya çalış
Mavii-i Gokcennderenn pek düzenli yaptığım da söylenemez elektrikli beni çok yoruyor bayağı zamanım geçiyo başında manuel aldım önceleri çok iyi süt geliyodu şimdi çok azaldı makineden olabilir mi acaba