tubaeslem merhaba en iyi en doyurucu mama hangısı acaba hipp kullanıyoruz ama bebegim sevmedi içmiyo tadı kötü hepsimi öyle acaba
Eceaydin05 tubaeslem SMA kullanıyorum en başından beri baya memnunum gaz falanda yapmıyor çok rahat uyuyor kakası da gayet normal
gulcan_cem_gulce tubaeslem doğduğundan beri Sma kullanıyorum 3180 doğdu bebeğim sarılıktan dolayı 2750 düştü şuan 5 ay 5 günlük 7500 kilosu ortalama her ay 1000-1200 gr aldı. Gaz kabızlık sorunu da yaşamadım
ilkgoz_agrim Eceaydin05 tadı nasıl amani n bi tadına bakarmisiniz benimki hiçbişey yemedi mama olarak bi bunu denemedim
Alminakaanucak İlk 2 ay sma kullandik harika gitti sonra piyasadaki tum mamalari denedim sonuc malasef agzina sürmüyor
Alminakaanucak Sarenil malasef suanda 5 aylik oldu tek meme emdigi icin doktor takviye dedigi icin mama kullaniyorduk yari yariya suanda yavas yavas basladigimiz ek gidalaein icine koyuyorum hipp mamayi yogurtuna sebze corbasina 2 olcek ancak o sekilde verebiliyorum
Eyllkck tubaeslem hem kabız hem gaz yapıyor. Sakın denemeyin bence. Bende Aptamil kullandım 2 ay cok cektk sımdı bebelac golda geçtim çok çok memnunum
tubaeslem Esmaky bnde suan hipo kulllanıyrmm sade mamayı ıcmıyo içine anne sutu de koyuyorm öyle içiyo
Esmaky tubaeslem zaten anne sutune en yakin mama hiip oyle duymustum benm sutum az oldgu icin mama veriyorm az emiyo
tubaeslem Esmaky benmde azaldı işte o yzden mama vermeyw basladım ama sade ıcmıyo işte sütle karstırıyorm