sonerayse benm kızım 9 nisan da 37 haftalık sezaryanla doğdu bugün fark ettim dişimiz patlamış 4 5 gündür eziyeti vardı zaten de ben üşütmüş birazda ondan falan diyodum bugün bi baktım sağ üst disimiz patlamış çok şaşırdım çok erken değil mi
Orkidemm sonerayse evet biraz erken olmus ama her bebek farkli işte 😊 bizde fena huzursusuz ya 12 Nisan doğumlu normal doğum. Aglama krizleri kaşıntıdan sanirim kiyamam ya nasil kasimak istiyor resmen😥 bakalim ne zaman patlayacak. 🎈
Murez sonerayse Orkidemm Benim oğlumda 16 nisan doğumlu ama 35 haftalık doğdu. Aynı şekilde alt damakta diş yerleri kabarmaya başladı gibi, parmağımı nasıl ısırıyo kıstırıyor, çok erken geldi bana da ama hemen patlamayadabilir herhalde
Srpzngn sonerayse 5 nisan dogumlu kizim yaklasik 1 aydir isirmadigi sey kalmadi.Cevresini tanimak icin agzina goturmesi normal ama bu cok farkli resmen rahatsizligini belli ediyor dis konusunda.Patlayan bisi yok bizde ama beyazlik var altta
MerveAtalay sonerayse 16 nisanda dogdu kizim birkac haftadir inanilmaz salyasi akiyor eli surekli agzinda huysuz huzursuz dis olabilir diyorlar ama gorunurde bi sislik falan yok
sonerayse Orkidemm 4 5 gündür huzursuzdu ama çok deil dün çok ağladı uyurken falan ağlayarak kalkiyodu normal de aşı hariç öyle ağladığını bilmem çok uysal bi kızım var maşallah 😍 bugün parmagmn ucunu sürttüm ağzına elime bulgur tanesi gibi sertce geldi çok şaşırdım 1 aydır falan ağzının suyu akiyodu ellerini çok emiyodu
Orkidemm Murez disli dogan bebeklerde var fazla kalsiyumdan dolayı. Ama doğduktan sonraki 3 4 aylik surec erken sanirim. Bizimde diş huzursuzluğu var bakalim nolcak
sonerayse Murez yaa bende bekliyodum çok şaşırdım görünce gerçekten ama 1 aydır falan çok ağzının suyu akıyodu baya üzeri islaniyodu komple
sonerayse Minikpasam doğduğundan beri ellerini emiyo zaten ama şu 1 aydır falan çok aşırı emiyodu baya sinirleriniyodu ellerini emmek için uykuya dalarken çok emiyo .. bugün dişlik aldik çok tutamiyo ama biz tutarsak baya kasiyo
Murez Minikpasam yok bizimki gaz sancısından uyanıyor. Uykuya dalarken özellikle eli hep ağzında öğürtüp kusturuyo hatta bazen kendini 🤦🏼♀️
Ececavus 26nisanda doğumlu alt damakta diş yerleri kabardı eli hep orda salyası hiç bitmiyor baya erken ama çıkmasına vakit varmiş daha sadece diş yerleri belli
Tugbaf 25 Nisa’nda 30+6 haftalık doğdu acil sezeryan olmak zorunda kaldım kanamam vardı erken Doğum oldu bizim dışten çok gaz sorunumuza var
Hohomoromu sonerayse 4 aylıkya diş çıkaran var canım genele yaygın olmada da anormal bi durum değil oluyor 👍
Deletedmom378 sonerayse diş olduğuna emin misiniz çünkü sırayla çıkar ve alt ön dişten başlar diye biliyorum diş incisi olmasın o
sonerayse Deletedmom378 evet komşumda alttan çıkması gerekiyodu dedi ama altta yok bisey . baya sertce diş canm diş inci nasl oluyor hiç duymadm
NisanAnnesi sonerayse bizde 9 nisan doğumluyuz bizimde felaket dişler kaşınıyor patladı patlayacak bekliyorum. Gece uykularımız ise berbat uyku yok denilecek kadar hemde 😏
Deletedmom378 sonerayse diş incisi de sert oluyor yalniz oynanmamasi gerekiyor diş gibi gözüküyor aynı bizde de oldu dr a söyledik bu aylarda diş çıkması çok nadir bi durum getirin bakalım dedi diş incisiymiş aradan belli bi süre geçtikten sonra kendiliğinden gitti siz de bi gösterin derim