Deletedmom_32 Kızlar bebem 6 ayına yeni uykuya geçişler de çok ağlıyor sanki canı yanmış gibi var mı benim ki gibi olan kafayı yiyecem ya
Mihrimahveannesi Deletedmom_32 ay bende kafayı yicem sebepsiz bas bas bağırıyor esniyor uykusu var yatırınca başlıyor ağlamaya
Deletedmom_32 miraneliz3402 Allah sabır versin ya yavrularımıza da sağlık valla o öyle ağlarken çok üzülüyorum
Deletedmom_32 Mihrimahveannesi çok zor bi durum uyuyunca kaç dk sonra kalkıyor geceye kadar uyu uyan emzir bizim valla tırlatcam böyle giderse
Mihrimahveannesi Deletedmom_32 20 30 dk uyuyor ağlayarak uyanıyor ağla bakalım ağla zorla tekrar 1 2 saat geçiyor uyutuyorum yine aynısı. 5 ay 10 günlük diş erken değil mi başka bir problem mi var anlamadım birden oldu 3 gündür böyle
Denizanasi92 Deletedmom_72 benim bebeğimde böyle huzursuz köpek dişlerinin orası şişmiş bu ağrı mı yapıyor acaba
Deletedmom_58 Deletedmom_72 bebeğimin üst damagi nokta nokta kabarık onda da mi diş var iki gündür aynı saatte bir ağlayışı var sakinleştirmek çok uzun sürüyor 6 ay 24 günlük kendisi.Ve o sırada kafasına bakıyorum ateşli
Deletedmom_32 Cansureyyan aşkım senin ki çok küçük bol bol oku duş aldır nazar duası aç o aylarda ben hep öyle yaptım
Denizanasi92 Deletedmom_32 ya bizde de aynı sorun var 5 aylık bende dişten şüpheleniyorum ama hiçbir belirti yok uyumuyor ve ağlıyor hep
Deletedmom_72 Denizanasi92 Evet dişi patlamak üzere olduğu için huzursuz oluyor eğer çok ağlarsa geceleri bi tatlı kaşığı calpol verebilirsiniz
Busrahavva Denizanasi92 benim kızımın da köpek diş yerleri beyaz olmuş ama önce alt ön dişler çıkmaz mı
ssari1903 Deletedmom_32 ateşide var mı ? Bizde öyleydik buraya yzmıştım diş sanmıştık 1 hafta boyunca gece gündüz ağladı meğerse 6. Hastalık geçirmiş dişte çıkarttı üstüne çok zor günlerdi. Umarım değildir
ssari1903 Deletedmom_32 3-4 gün geçmezse doktorunuza götürün zaten 3-4 günün sonunda vüxutta kızarıklık başlıyor
Deletedmom_72 Deletedmom_32 Her gün vermiyordum tabiki çok ağladığında.Mesela uyutuyordum gece çığlık çığlığa dört beş kere uyanırdı içirirdim rahatlardı sizde gözlemleyin çok huzursuz ise verin