Yamacseymen Tugba6336 çok uygun fiyata vericem bana da hediye geldi hem koyacak yerim yok hemde fiyatı düşük tutmanın sebebi de başka kisilerin yararlanması için
Tazeannee11 Tugba6336 ben dolap üzerinden hem ikea beşiği ben de yataş ın yatağını satıyorum. İsterseniz bakabilirsiniz. Bursadayım ben. Kargo ile yollayabilirin. Dolap ismim sumbuleh
Yamacseymen Tugba6336 bugün dolap uygulamasına yükleyeceğim oradan bakabilirsiniz. Yükleyince haber veririm
Meleklianne Merhaba bende van dayım fazladan park yatagım var yataklarıyla bırlıkte satıyorum mavı renk düşünürseniz
Tugba6336 Meleklianne yaa fotoğrafı var mı acaba atsanız? Yada görme.imkamım var mı ? Oğlum olacak Allah nasip ederse. Mavi güzel olur hatta😊
Tugba6336 thrcrn maalesef ahşap ilk oğlumda almıştım. Çok yer kaplıyor ye elden çıkardım. Portatif bişey arıyorum
Gizem5856 Tugba6336 bende ahşap sepet beşik var yatağı uyku seti ve cibinliği ile beraber vericem bebeğim sevmediği için kullanamadım babynest kullanıyorum
Tugba6336 Gizem5856 teşekkür ederim baktım. Park beşik arıyorum. Oğlumda ahşap beşik kullanmıştım. Portatif bişey arıyorum.