Yakamos Kızlar bebeğim 25 günlük hem emiyor hemde mama yiyor. Su ne zaman vermeliyim daha doktora gidemedim bilen varmı ?
Bulutttum Yakamos valla biz doğdudu andan itibaren eczaneden bebek için serum suyu almıştık hergün o bitene kadar azar azar iki üç çay kaşığı veriyorduk serum suyu bitincede normal damacanadaki suyu kaynatıp ılık olunca veriyordum şuan 10 aylık oldu maşallah
Hayatagulumse Yakamos benim bebeyim malesefki 1ay bile anne sütü yiyemedi mama ile büyüyor su veriyorum qaynatib iliq edib veriyorum 1 cay qaşiği ile başladim su an 6 aylik olucak 30 .40 falan iciyor
Serra_Annesi Bebeğim 3 ay 25 günlük emiyor su vermiyorum doktorum 6 aya kadar vermene gerek yok dedi. Mama yiyen bebeklerde veriliyor diye biliyorum
smphlevn Yakamos sadece anne sütü ile besleniyor, 3 doktora sormuştum anne sütünden suyu alıyor verme dediler. Mama alan bebeği bilemiyorum
Dmlkndkc Yakamos bebeğinize su vermenizin hiçbir anlamı yok şuan. Zaten anne sütünden gereken su alınıyor 6 ay olana kadar vermeyin dedi bize doktorumuz. 6. Ay itibari ile vermeye başladım ben
Gulceninannesi25 Yakamos kaynamış soğumuş verebilirsiniz bir çay kaşığı bana da doktor ver demişti sadece anne sütü aliyordu
Bozzz Kimi anne sütünde su var gerek yok diyo kimi de verme bebeğim midesi dolar az süt içer diyo bende merak ediyorum bekliyim burda 🙅🏼♀️
Kerembebekk-13 Bebeğim 2 aylıkken profesöre muayene ettirmiştim bana su ver böbrekleri susuz kalmasın demişti ne kadar vermeliyim dedim ne kadar içerse dedi çok şaşırmıştım genelde doktorlar 6 aya kadar vermeyin diyorlar anne sütü alıyorsa dedim hayır sen ver dedi