Deryammmm Merhba anneler 8 aylık bebeğim var ve hamile olduğumu ogrendim korunduqum halde kızım emiyor daha bırakmıyor napabilirim test yaptım buqun çıktı
Tuba Deryammmm Saglikla kucagina al insallah💜 tanidigim bi kac kisi emzirmeye devam etti hamile olduklari halde
bsresenkaya Deryammmm hamileyken emzirmenin hiçbir sakıncası yokmuş epey araştırdım rahat rahat emzirin bebeğinizi
behrem Deryammmm ayy verim ya hiçbir şey olmaz. tandem emzirmeyi bir araştırın, küçücük daha emzirin lütfen 🙏🏻 allah kolaylık versin, sağlıkla kucağınıza alın diğer bebeğinizi de inşallah
DeryaDerin Hakkınızda hayırlısı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah neyle korunuyodunuz acaba
Berfe Deryammmm geri çekilme bir korunma yöntemi değildir eşiniz kendini korudu sanar ama boşalma öncesi gelen bir sıvı var eşlerimiz zevk suyu olarak adlandırır o istemsiz gelir ve onun içinde sperm vardır o yüzden geri çekilme bir korunma yöntemi değil aklınızda bulunsun 😊
Tugba42 Geri çekilme korunma yöntemi deil diyor doktorlar ben ne etcem bilmiom korkuyorum olacak felan die o yüzden uzağım
Mineebd Deryammmm dusuk tehtidi olmadigi surece emzirmede bir sakinca yoktur. Kanam/kasik agrisi vs gibi sikayetleriniz yoksa devam edebilirsiniz. Benimde oglum 9 aylik, 4 aylik hamileyim. Halen oglumu emziriyorum ☺️
Oaoa Mineebd Hep şunu merak etmişimdir,belki bilginiz vardır.Ağız sütü ,kolostrum çok önemli , bebeğin ilk aşısı diyorlar ya anne sürekli emzirmeye devam ederse bu süt gelir mi ki ?
Usakliomer Oaoa asli varsa gebelik egitimindeki hocadan ben sey duydum emziren kadinin dogum yapinca bi gogsunden normal sut digerinden kolostrum geliyormuş. Keske tecrubeli biri yazsa ben de merak ediyorum