Handan0101 20 günlük bebeğim var gazı var çok sancı çekiyor kıpkırmızı oluyor. Önerileriniz var mı acaba.
Turkan285 Handan0101 Benim kızım kadar gazlı bir bebek yoktu herhalde her Damla’yı denedim en son nurse harwey 1 gün içirdim o bile işe yaramadı diye düşünürken çok aceleci davranmışım bir haftadan Sonra etkisini gösteriyormuş meğer.
Alpgdd Siz bol bol kimyon nane için. Üşütmemeye dikkat edin. Bebeğin karnına saf zeytinyağı ile masaj yapın. Sıcak havlu koyun
1kiz2erkekannesi01 Turkan285 brn 2 haftadir kullanıyorum fayda etmedi ondam oncede bio gai icmiti oglum
ozdef Gaz damlaları benimkini daha da kötü yaptı bağırsaklarını çalıştırdığı için daha çok ağrısı oldu. Ben kullanmadım sonra bıraktım. En iyi yapacağın şey önce kendini şakın üşütme tabi bebeğini de , bide bi havluya buhar basarak ütüle elinle kontrol et yakmıcak gibi olsun sonra bebeğinin karnının üstüne koy onu sürekli. Bide gözün üstünde olmak şartıyla yüzüstü yatır biraz. Normal sırt üstü yatırırken de karnına yukardan aşağı doğru masaj yap elinle aşağı doğru bastır ki gazı sıkışıp yolunu bulup çıksın. Bide bunları hep gaz sancısı çekmediği zamanlarda yap ki hem o huzursuz olmasın hem sen sakin olursun. Hep masaj yap aklına geldikçe karnına. Çünkü kendimden biliyorum bunları gaz sancısı gelip ağlamaya başladığında çaresiz kalıyosun ve bunlar o an bi işe yaramıyor daha çok ağlıyor hatta müdahalene sinirlenip. Karnına bastırdığında mesela daha çok canı yanıyor. O yüzden sakinken yap hepsini. Hadi bol şans 😘
Slmgr Biz 15 gunluguz. Kimyon tuketiyorum. Rezene cayi iciyorum. Rezeneli anasonlu kimyonlu bi cay var onu da iciyrm. Ama yine gaz sancisi oluyor. Ben eczaneye sordum bugun. Zinco verdi gaz icin. Kullanan memnun kalan oldumu
Handan0101 Slmgr zinco yu bende merak ediyorum. Cocuğu sürekli uyutuyor diyorlar uyumasını istemiyorum çünkü zaten sarılık bebeğim saat başı emzirmem gerekiyor.
Slmgr Handan0101 aile hekimindeki ebe hemsire bana cok aglarsa ver dedi. Bende aloskanlik yapmasin die duzenli vermeyi dusunmuyorum. Rezene cayini da duzenli verince aliskanlik yapiyormus ve cok uyutuyormus