smnr55 AntiSosyallKelebek çok şükür otizm vs öyle şeyi yok yaramaz ve pek insnaları istemiyor ne yapacağımı şaşırdım dışarı çıkınca eve eve gidelim deyip duruyor bi gösterelim diye konuştuk eşimle pedagog ne diyecek dşye dengesizin biri böyke dedi içime kurt düştü sacmalık ama yine de sorayım dedin
iremnr smnr55 belli ilaçlar var onları verdiği zamanlar sorarak veriyor eğer kullanırsanız sistemine işler diye sadece onuda zaten mutlaka söyleyip uyarıp size sorarlar benim yeğenlerimin 3 üde düzenli gidiyor orada biliyorum
Tubasahra Yok tabi ki islemiyor.Cogu insan bu sebeplerden goturmuyor veya millete söylemeye cekiniyor ancak pedogoga gitmek gayet normal bi durum.
eymenzeynep smnr55 bu ne saçmalıktır yahu 😂 el kadar çocuğun siciline nasıl işlesin 😂 25 sene sonra memurluğa girdiğinde “annen seni 3 yaşında pedagoga götürmüş memur olamazsın “ demezler yani 😂
Payasadeka Baya sacmamis ya. Ben antidepresan kullandığım halde memur oldum. Yani o kadar çok insan var ki psikiyatri ve psikoloğa giden. Ki bu çocuk 3 yaşında daha 🤦♀️
Gizo87 smnr55 öyle şey olur mu hiç güldüm 😂😂 çocuğunuzun ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız beklemeden götürün
2civcivannesii Kişisel verilerin korunma kanunu ne olacak o zaman olur mu öyle şey doktora gitmekten hiç bir zaman cekinmeyin