Minnommmm Merhaba guzel anneler dogum yapali 41gun oldu normal dogum yapdim.kizlar son bir haftadir ayakda durunca agrim oluyor sol bacagin vajina kisminda bu agri normalmidir.kac sure agrilar oluyor?normal dogum pismanlikdir resmen psikolojim bozuldu ☹️😕😕😕
Glsh13 Minnommmm bende 34 gun oldu normal dogum yapali ama hic agrim yok dogum yapmamis gibiyim.bence normal dogum pismanliktir diyip hamileleri etkilemeyelim canim.benim dogumdan sonra sag kalca agrim vardi biraz ayakta durunca yurutemiyordum o da dogumda efor sarf ettik kaslarim yoruldugu icin olmus.regenesis max kullandim hemen gecti
eymenzeynep Minnommmm normal doğum pişmanlıktır diyip hamile anneleri korkutmayın bence :) 2 tane normal doğum yaptım özellikle ikinci doğumumu sanki ben doğurmamış gibiydim. Ağrı içinde bilgim yok doktorunuza danışın
Haticegndx Minnommmm bende normal doğum yaptım iri bebek olduğu için alt bölgemdeki bürün kemiklerim 1 ay boyunca ağrıdı sonra kendiliğinden geçti bol bol dinlenip istirahat edin zamanla geçecektir geçmiş olsun 💐
Minnommmm Glsh13 dogum degilde dogumdan sonra yasadiklarim beni bitirdi😑😑41 gunde basima gelmeyen kalmadi😭😭
Minnommmm eymenzeynep benim dogum yokda dogumdan sonra yasadiklatim psikolojimi bozdu basurmu desem tuolete gidememe ustune bu agrilar yipratdi beni.ustune bide eskisi gibi olmuyor vajina laflarini duymak insani yoruyor.gerceksen oylemi oluyor?kac sureye toparlaniyor vucut?
Minnommmm Tgce80 valla bende merak ediyorum vajinaplastika gerekli oluyor falan dediler normal dogum yapanlar kotu etkiliyor insani.ilk dogum hic bi bilgim tecrubemde yok.ustune saglikli dediler sagligimdan oluyorum nerdeyse😐😐
Minnommmm eymenzeynep insAllah oyledir ya her agizdan bi laf cikiyor zaten kotu bir ay gecirdim ustune bide eskisi gibi olmuyor laflari yipratdi beni😕
Minnommmm Haticegndx ayyy benimkide bana gore iriydi demek ondan agriyor aynen bendede kemik agriyor uzaninca oturunca geciyor sadece ayakda agriyor😭😭
burjuvaanne Minnommmm valla normal dogum yaptim yaptigim gibi bebegimi kucagima aldim kapidan ciktim gittim bir haftayi biraz gecik dikiş yerim bi ben burdayim die azcik sizladiydi dahada hic bisi olmadi bence normal dogum tesfik edilmesi gereken bir sey olduguna inaniyorum pismanlik asla degil 🖐🏼☺️sizinki nedendir bilemedim etrafimdaki normal dogum yapan arkadaslarimdada olmamisti hic gecmis olsun💐☺️
Minnommmm burjuvaanne bense dogumdan sonra kalkdim kalkdigim gibi bayildim allahdan hemsireler tutmus yere deymemis kafam yoksa bide ordan darbe yerdim.benim dogum sonrasi tam bi felaket hala kendime kiziyorum keske sezeryan olsaydim diye😭😭
Haticegndx Minnommmm aynen benimde ayağa kalkınca böyle afedersin rahim düşücek gibi oluyordu öyle mi sizinde bide kaç kilo doğdu
burjuvaanne Minnommmm benim arkadasimin sezeryandan sonra oyle oldu ya allahdan ananesi yanindaymis bi bianda bilinc kapanip bayilmis ama bayag hastaneye gitti eve geldiginde noldu bana dediydi onunki biraz uzun surdude sey diolardi lohusa hummasi mi ney dedilerdi gecmis olsun insallah hemen gecsinde genede bi doktora gorunmek gerek
Minnommmm Haticegndx ben minyon tipliyim bebrkde 3.500du 38haftada dogum yapdim cok soledim sezeryan yapin yapmadilar burda normal dogum yapdiriyolar sorun yoksa kendimi parcaladim dinlemediler 40 gun oldu 40gunde cekmediyim kalmadi😐😐