Rumuz_13 Kızlar 1 aylık bebeğiniz azcık kilolu da olsa 2-3 saatte bir emzirmek dışında her istediğinde emziriyor musunuz ve bolca içiyorsa.
Eliffymn Rumuz_13 he istediğinde emzirdim, 3 saati bırakın 2 saat bile görmedim 😅 şuan dokuz aylık kahvaltı yaparken bir salatalık ısıriyor bir meme emiyor🤣
MerveKayraTugra Çok uzun süre. 40′ı çıkana kadar her yarım saatte bir emzirdim. Sonra saat başı emzirdim. Şimdi 4.5 aylık kilosu önde olduğu için 2-3 saatte bir emziriyorum.
Eliffymn Rumuz_13 yani çok istekli görmüyorsam birşeylerle oyalıyorum ama senin bebeğin küçük dikkatini dağıtabilir misin bilmiyorum, gece kendisi kalkıyor, doğduğundan beri özel olark kaldırmadim
Minnikkiz Rumuz_13 benimkide bugün 1 aylık oldu 1.5 saatte bir emiyor hatta 1 gündür 2 saate yakın oluyo aralığı
Pineapple20 Rumuz_13 2 yaşına kadar her istediğinde emzirdim. İlk aylarda zaten güvenli bağlanma için sık sık kucağa almak emzirmek gerekiyor.
Deletedmom27337 Rumuz_13 kızım 16 aylık ortam müsaitse emziriyorum her istemede. Müsait değilsem emziremiycek yerdeysemde ilgisini dağıtmaya çalışıyorum