ANM19 Kızlar doğum kilolarınızdan ne kadar sürede tamamen kurtuldunuz??Tamamen eski fiziğinize kavuştunuz mu?Benim 2ay 20gün oluyor doğum yapalı ama henüz eski formuma kavuşamadım.Böyle kalıcakmışım gibi geliyor üzülüyorum((
d190516 ANM19 bol bol su içerek bi de emzirerek verdim ben 😊11 gün oldu Doğum yapalı 7 buçuk kilo aldım hamileliğimde 8 buçuk 9 kilo verdim
Nisa3 ANM19 bebeklerimiz ayni hemen hemen bende 2 ay 17 gun oldu hala tosun gibiydik az yemege dikkat edeyim Bari diyorum bu sefer dondurma manyagi oldum yuruyuse baslamayi dusunuyorum haftaya belki ise yarar
Karam ANM19 8 ay oldu dogum yapali 15 kilo aldm bi 5 kilo verebildm gerisi duruyo hic kiyagetim olmuyo aynalara kustum resmn esimle tartisiyrz kilomu veremedm diye 😂😂diyete basladm bakalim
elmalikurabiye d190516 bastan isi iyi yurutmussunuz. Ben 20 kilo aldim. 26 gun oldu 10 kilosu gitti. Yine de cok cok kilolu duruyorum.
Helloyagmur ANM19 1 haftada eski kiloma geri döndum 69 ile dogum yaptim suan 55 im 59 ile hamile kalmistim :) uykusuzluk beni zayiflatti🤣 tabi birde ben bol su iciyorum aliskanligimdir onunda faydasi oldu emzirdigim icin
ayssmt ANM19 83 le doguma girdim ewe geldihimde 68 dim benim.suym fazlaydi ama.odem.de cokmus herlade dunyayi yesim hamilelkte 2 ayda 3 kilo dhaa verdim 65 kiloyum ama kocaman bi gobis var normalde bu kilodaydim gobek yoktu
ebrarin_annesi ANM19 00 5 kilo fazlam kldi 1 ayda 10 kilo gitti 65 im hedef 55 😁 hamile klmdan one 60 di hic ustune cikmamstm.. 😛🤦♀️
Nutella16 1 bucuk ay oldu dogum yapali canim. Doguma 79la girdim ciktigimda 72ydim suan 60 kiloyum. Hamile kaldigimda 54dum. Tatliya kacmiyorum ben fazla cok az bisi cnm isterse ucundn aliorm çikolata vs. Cok su iciorm
Ayazefe1 ANM19 bol bol su için ben faydasını gördüm 12 kilo almıştım 10 kilosu gitti.Az su içtiğim zaman daha çok tatlı yeme isteği oluyor.ıhlamur papatya çayları da içebilirsiniz 👍
Sevim07 ANM19 istediği her zaman normalde 3 saatte bir . Şöyle 9 12 15 18 21 gibi sonra uyuyor zaten ama.suan havalar sıcak su da meme den aldığı için biraz fazla emziriyorum 2 öğünde tek değil bazen 2 kere :)
Sevim07 ANM19 istediği her zaman normalde 3 saatte bir . Şöyle 9 12 15 18 21 gibi sonra uyuyor zaten ama.suan havalar sıcak su da meme den aldığı için biraz fazla emziriyorum 2 öğünde tek değil bazen 2 kere :)
Ayazefe1 ANM19 yeterli bence çorba komposto bitki çaylarıyla birlikte 5 lt olsun diye okumuştum bi yazıda ne kadar öok su içerseniz sütünüz o kadar artar☺️Bide bol bol emzirmek☺️👍
ANM19 Ayazefe1 komposto kilo yapıyor diye içmiyorum.Çay da şekersiz gitmiyor diye yalnızca kahvaltıda tüketiyorum.Su bol içince gerçekten sütüm çok iyi oluyor.Günde 6 defa max 7 defa emziriyorum