Burcinmiray Selam anneler, 11 aylık kızımın ağzında böyle şeyler çıkmaya başladı 2 gündür. Bugün daha da çoğaldı, diline de bulaşmış. Yarın doktora götüreceğim ama yinede bi sormak istedim yaşayan bilen varmı? Siz neler yaptınız?😔
Hasibederin Burcinmiray merhaba benim kızımında ağzında çıktı aynn bu şekilde doktora gittinizmi ne verdi acaba benim gitmediğim doktor kalmadı çocuk doktoruna gittim kbb ye gittim kulağınıda tutuyordu çünkü yayılmış ağzında yara bişey yemiyor emziğini bile almıyor size ne dedi ne kullandınız acaba geçtimi yazalı baya olmuş ama inş görüp cvp verirsiniz
Burcinmiray Hasibederin gittim tabiki. Pamukçuk olmuş bu aylarda da olabiliyormuş normal dedi. Herhangi bi ilaç vermedi gün içinde bol bol karbonatlı suyla sil geçer dedi öyle yaptım sizde deneyin gerçekten faydasını görürsünüz eğer bu şekildeyse sizinki de. Çok geçmiş olsun 🙏
Hasibederin Burcinmiray çok teşwkkür ederim evet yaptım krbonatlı suylada sildim sirkeli suylada ilaçta kullndılk ama geçmiyor bir türlü 1 buçuk ay oldu hala var ağzında
Hasibederin Burcinmiray gittik hemde kaç kere ama doktor tek ilacı mikostatin dedi şimdi onu kullanıyoruz tekrar teşekkür ederim 🙏