yeniannea Bebeğim gece uykusundan önce öğleden sonra 6-7 gibi 20dk kestiriyordu. Bu kestirme iyi gibi gözüksede gece uykusu 10-11 uzamasına neden oluyordu. Bir yerde okudum. Deneyimledim. İşe yaradı. O uykuyu uyutmadım.
uykularharamolduuu yeniannea saat 18.00 den önce gündüz uykularının bitmesi gerekiyor gerçekten işe yarıyor
basaksahinx yeniannea benim ki 3.5 aylık 6 da yarım saat uyur 8.30 da akşam uykusuna geçiypr en azından 2 aydır 😂
Irmakprensesinannesi uykularharamolduuu yoo kızım 18:30 ta uyur 45 dk kdr havuzdan çıktığı için yoruyor ama akşam 9:30 ta uyur hiç şaşmaz 10da uyusa nrml saat gibi 1 yaş bebeği için tabiki 5 6 aylik bebk için geç te
Irmakprensesinannesi uykularharamolduuu biraz çocuğa bağlı bazen uğraşsan da asla gece istediğiniz saat uyumayabilir gündüz uykusunu 6 da bitrsenizde
uykularharamolduuu Irmakprensesinannesi 1 yaş bebeğinin uyku düzenini bilmiyorum ama ben 4. Ayımızdan beri bu şekil de ilerliyorum şu an 7 aylığız hala başarılı
Irmakprensesinannesi uykularharamolduuu kızım 6:30 7 de uyanır 9:00 gibi uyur kahvaltısını eder 11 de kalkar snraa 2 de uyur 4 gibi kalkar snra yemek yedirirm suya sokarım sudan çıkınca yogurt meyve yer akşamüstü 6:30 ister istemez yorulduğu ufakta olsa dinlenmek istiyor zatn 7:15 gibi kalkıyor yemek yediriyorum park en sn 9:30 uyumuş oluyor mamasını içip daha 1 yasimiz az kldi sn 1 aydır akşamüstü uyku istiyor yorulduğu için nrmlde 2 uykuyu sadece önemli olan iyi mutlu sagliklilarsa gerisi önemli deil bu arada 11 ay 13 günlugux