superrrmom Ervaserra1 eşimden Doğum hediyesi huni istedim artık kafama takar evin içinde dolanırım 😂şaka bir yana sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar
Ervaserra1 superrrmom yaaa sorma yardım almayı düşümüyormusum ailelerden.ileriyi göremediğim için ben çok endişeliyim .doğum hediyesi falan gözüm görmüyo artık 😂😂😂
BenMathilda frambuaz Buyuk oğlum 3 yaşında Kızım 10 aylık Ben 4,5 aylık hamileyim 😁 Alışıyorsunuz, korkmayin, hiçbir şey endise ettiginiz kadar kötü olmayacak, aksine canınızdan bir parcaniz daha olacak ❤️
Ervaserra1 BenMathilda tekmi bakıyorsunuz? Kzım 9 yaşında 6 aylık bebeğim yeni hamile oldugumu ögrendim 2. Ciyi yapmak için baya ara vermiştim şuan korunurken 3.ye hamileyim inşallah hepimiz için kolay olur
superrrmom Ervaserra1 bilmiyorum düzen oturtup kendim bakmak istiyorum ama saolsunlar annemde kayınvalidemde bakmak istiyor o an ki psikolojime bağlı
MinikTospa frambuaz Ayy bu ay bende reglmi sabırsızlıkla bekliyorum. Kızım 13 aylık. Geri çekilme yöntemiyle birlikte olduk bana sanki kazaya kurban gittim gibi geldi. Eşime görede asla olmadı öyle bişey. Beklemedeyim 🙄