frambuaz Cocugum 9 aylık ve ben hamile oldugumu ogrendım bu sekılde cocuguyla arasında az zaman aralığı olan var mı acaba 😥
QueenMommm frambuaz ayy dünde beni bı mide bulantısı tuttu Allahım inşallah hamile değilimdir daha bebeğim 8,5 aylık
frambuaz QueenMommm regl gecikmesi ile anladım ben yoksa anlamazdım bıle bır test yaptırın isterseniz ben oncesınde kusmustum bıde ama aklımın ucundan gecmedı ya
Eslmm QueenMommm bir test yap bence canım benim adetim gecikti adet olurum diye diye bekledim en sonda test yaptım pozitif çıktı
frambuaz Eslmm nerdeyse aynıyız yanı ne hissedıyorsun ben cok korkuyorum bakımı nasıl olacak yalnızım cunku
QueenMommm frambuaz benim adetim bayramda bitti yani o zamandan beri ilk defa dün ilişki oldu hamile olamam heralde 🤣
Eslmm frambuaz evet hemde nasıl 🥺en çokta doğumdan korkuyorum çünkü inanılmaz kötü bir doğum geçirdim felaketti😔😔😔
Melegimekavustum frambuaz doğumdan sonra 6.ayda adet oldum Bi daha olmadım. Kızım 8 aylık olmaz üzere iki kere test yaptım negatif çıktı üzerinden de 23 gün geçti belirti falan hiçbirini yaşamıyorum. Değilimdir herhalde diye dua ediyorum 😀
QueenMommm frambuaz iyi o zaman😂 bide geri çekilme yapıyoruz dün korktum dedim korunalim yoksa b.ku yeriz 😂
Eslmm QueenMommm geri çekilme ile korunup hamile kalamam diye düşünme sakın ben şimdiden söyleyeyim 😀
QueenMommm Eslmm tabikide öyledir 😂 ama mesela evlendigim zaman hep geri çekilme oldu hiç hamile kalmadım 😂
KahveliVera frambuaz offff en en en korktuğum çok şükür 1 yaşına kadar geldik 😐 En az 3 4 sene istemiyorum
Kkmd123 KahveliVera spiral neden taktırmıtorsunuz ben taktırdım valla bir nebze kafam rahat konttol ettiriyorum ara sıra yerinde şükür