begonvilkokusu Kabine toplantısında kyk ile ilgili sizce ne cıkacak? İnşallah faiz falan silinir 30 bine dayandı borcum 🥹 kalbim dayanmıyor😭
Rika begonvilkokusu bence faiz silinmeyecek planlanacak odemesi, borcun da iptal olacagini sanmiyorum artik.
BirVeraAnnesi35 begonvilkokusu faiz ne o öyle yaa şok oldum görünce. Allahtan zar zor okudum ama yinede başvurmamışım
begonvilkokusu Song hepsini sileceklerini sanmıyorum o kadar cok ödeyen kişi var ayaklanırlar 😅 valla faiz silseler ne güzel olur 🥴
guldennnn Song hepsini silerlerse uçururum onların kafasını😒 daha yeni ödedim borcumu valla acısı hala kursağımda
Song begonvilkokusu bılmıyorum yerin sağlama alınması ıcın gonullerı fethetmeye calışıyorlar guzellıkler yapacaklarını düşünüyorum🤣
begonvilkokusu fatma-dll kabine toplantısında görüşecekler bu konuyu inşallah güzel bi iyilik yaparlar bize 🤲🏻
Gul-42 begonvilkokusu 2016 da mezun oldum butun borcumu bır yılda odedım cok sukur sonucta alırken aldım yedim yanı 2011 de almıştım 11 bın dı 20 bın olarak gerı odedım ıse gırdım ilk iş onu odedım esyalarımı aldım aıleme yük olmayım dıye Allah herkesı yardım etsın
Zhnce Gul-42 2010dan aldım 2017de ödemeye başladım 3 bin faiz olmustu sizin niye o kadar fazla faiz oldu acaba
Merakliannecik Faiz silinir. Ödeme kolaylığı getirilir diye düşünüyorum. Tamamen iptali söz konusu değil
Gul-42 begonvilkokusu hyr canım bekletmedım hemen odedım ben bes yıl aldım hazırlık okudum o yuzden esımınkınıde odedım esımınkı galesızlıgınden malıyeye düşmüştü atm den odenmıyordu mesela
asyaninannesi_01 begonvilkokusu hepsini sileceklerini sanmıyorum ama faizini silebilirler seçim ayağına ödeme kolaylığı da sağlayabilirler belki