Omersmomtutti Mrv_tlg ben 40 günlük yaptırdım hastanede sadece 3 dk ağladı eve geldik sadece 2 kere çişini yaparken mız mız yaptı sonra normalde döndü. İçten dikişle sünnet oldu birde iğne ile değil emla kremle uyusturdular
BusrAtaa Mrv_tlg dikişlisi bilmyorum ama bende 2 buçuk aylıkken yaptırdım . Yeni yöntem varmış klips yöntemi sünnet olduktan sonra plastık bi aparat kalıyor 4 gün sonra felan çıkıyor. Şu an iyi yani sizinkide 2 haftaya felan toparlanır tamamen 😌
Nili1308 Bebeğim de 4 aylık cuma gunu oldu dıkıslı sünnet ama dün gecedir idrar yaparken ağlıyor ılk gun paranox fıtıl vermıstı dr muz artık calpolla devam edecegız bugun2. Gun idrarı için aglaması normal mı acaba yaşadınız mı sizde bu durumu
Ygzpri Mrv_tlg merhaba sünnet iyileşti acaba bizde salı günü yaptırdık geçen hafta ama hala iyileşmedi sarı bir tabaka var altında fito krem vermişti doktor sanırım fazla sürdüm kurumasına izin vermedim. Birde geceleri çişini tutuyor altını açınca üstümüze yapıyor böyle bir sorun yaşadınız mı ?
Mrv_tlg Ygzpri evet yasadm hemde çok az yapıyordu snra bezi açınca üstüme yapiyordu banyo yaptrdiniz mi acaba bn 4 gün dusa soktum sari tabaka temizlensin diye sonra enfeksiyon kapmamisi için krem sürüp bardağı çıkarttım
Ygzpri Mrv_tlg 3. Gün banyoya soktum kuvete ılık su yapıp az beklettim altında kaldı sarı tabaka krem sürmüyorum artık katron yağı sürüyorum sadece
Momofkaan Ya İstanbul’a yaşayan varsa bana da Bi fikir verir misiniz nerelerde yaptırdınız? Bugün 40 günlük olduk 3 4 hafta sonra yaptırıcam