Sabah kahvaltıda birtane tavada kırılmış yumurta bir tane domates peynir ve zeytin yiyor yumurtayı çok seviyoru bazen sabahları sadece peynirli omlet yada meyveli pankek yapıp veriyorum. Sonra öğle uykusuna yatmadan mama yiyor. 2 gibi öğle uykusundan kalkar et yada sebze ne pişirdiysem o gün yanında makarna yada pilav yapıyorum tabi bir bebek ne kadar yiyorsa o kadar yiyor. Makarna vs olmazsa yoğurt veya ayranla yediriyorum yemeğini. Ben bir gün et bir gün sebze şeklinde yediriyorum bazen kıymalı dolma yapıyorum yada sulu köfte bunların içinde sebzede olduğu için tek öğünde sebze/et vitamini almış oluyor. İkindi de mutlak ve mutlak meyvesi vardır mevsime ne uygusa. Akşam muhallebi yada çorba yer. Tabi aralarda da mamasını içiyor bunu unutmayalım. Hiçbir öğününü kaçırmıyorum her gün ona özel bişeyler yapıyorum ve bu duruma alıştığı için severek yiyor maşallah. Yeme oranı tamamen kızıma bağlı bir gün herseyi yiyip bitiriyorsa ertesi gün az yiyebiliyor ben asla zorlamıyorum illa bitirsin diye istemediği anda kesiyorum orda yedirmeyi zorlamıyorum asla