Kbraince Merhaba kanda bakılan alerji testi kesin sonuç veriyor mu? Yani negatif çıkarsa kesin alerjisi yok demek mi bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim 🌸
Omom Kbraince alerji testleri kesin yok denecek kadar güvenilir değil. Önemli olan çocuğun şikayetleri
_YanakReisinAnnesii Kbraince yumurta alerjimiz kan da negatif deri testinde çok hafiflemiş olarak gelmişti bizde diyet açtık, döküntüler egzamalar ağlamalar mahvoldu çocuğum tekrardan yumurta diyetine girdik, yani %100 kesin sonuç vermiyor malesef testler
Kbraince Omom ya neden yapıyorlar ki o zaman boşuna canları yanıyor çoğu yerde bir yaşından önce sonuç doğru çıkmıyor diye okudum benim bebeğim üç aylık olduğu halde istedi doktor test
Omom Kbraince valla bir fikrim yok. Benim çocuğumun doğduğundan beri çoklu gıda alerjisi var ama hiç test istemedi doktor
_YanakReisinAnnesii Kbraince 3 aylıkken koyulan teşhiste süt alerjisi de vardı 6 aylık gibi diyetini açtık bi sorun yaşamadık şuan yumurta ve fındık devam ediyor fındıkla da diğer tüm kuruyemisler çarpraz bağlantılı olarak egzama falan çıkarıyor vücudunda
MinikMucizeeemm Bizim çoklu besin alerjimiz var 6ay26 günlüğüz suan. Doktor yalancı negatiflik verebilir sende takip et dedi. Hepsi doğru çıktı bir sıkıntı yok ama süt ürünü negatif çıktı. Süt ürünü tüketip denememi istedi denedim ve emzirdikten sonra hemen döküntüleri başladı kaka mukuslu oldu yine. O yüzden doktorumuz en başta da yüksek ihtimal doğru sonuç verir ama deri daha doğru sonuç verir dedi. Kücük olduğu icin kandan baktılar. Sen takip edeceksin yediklerini ve tepkimeleri dedi suan ye kontrol et taktiğini uyguluyoruz 🤯
Kbraince MinikMucizeeemm valla zor iş umarım düzelir bi an önce özellikle gözlemlemek çok zor dilleri de yok anlatsın dertlerini kuzular
Kbraince _YanakReisinAnnesii anladım bi şeye alerjisi olunca banko süte de oluyor anladığım kadarıyla Allah kolaylık versin o da tez zamanda geçer inşallah 🌸
MinikMucizeeemm Seray56 evet cilt döküntülü cok aşırı döküntülerimiz vardı. Hala yumurtada döküntülerimiz oluyor 😔