SureyyaKoran Diş kökü apsesi yaşayan var mı? Kendiliğinden geçmiyor dimi? Doktor ne işlem yapıyor? Kaç günde bitiyor bu illet? Dişimin kökünde apse var sanırım zonk zonk zonkluyor 4 gündür mahv oldum ağrıdan. Yaşayan oldu mu nasıl bi süreç?
yaseminoztrk SureyyaKoran maalesef antibiyotik kullanmadan geçmez. Apsede tehlikelidir lütfen vakit kaybetmeden bir dişçiye gidin
Feyzosumunannesi SureyyaKoran Augmentin kullanabilirsiniz hiçbir zararı olmaz Ağrı kesici olarak da brufen veya apranax fort içebilirsiniz. Bu msjı bana kızımın doktoru yazdı gecen hafta bebegım 2 ay 3 gunluk. Emzırıyorum o yuzden sormustum
visneli_turtam SureyyaKoran 😁başlık çok komik ,yok artık dedim, bunu da mı yaptılar 😀Allah seni güldürsün, diş doktoruna görün o sana iyi bir ilaç yazar ,kendiliğinden geçmez bence,daha fazla bekleme
Adarenn SureyyaKoran kiz Hasibe senmisin. Geçen de yine dis agrisi yasamistin sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bende çok çektim dis apsesinden ama maalesef antibiyotiksiz geçmiyor. Karanfil dis spreyleri apse durumlarında bende hiç bir işe yaramıyor.
Superannis Kaynanan ne alaka derken konuyu farkettim 😅 çok diş ağrısı çeken birisiyimdir antibiyotik olmadan zor geçer karanfil de iyi geliyor
Superannis Varsa karanfil yağı yoksa birkaç karanfili suds kaynat betleyince acı bir tadı oluyor onunla gargara, sirkeylr gargara da rahatlatıyor ama dediğim gibi antibiyotik tedavisi sart
prensesannesiiiiiiiii Dikkat çekici konu başlığı iyi yapmışsın yoksa Girip bakmıyor bile kimse kaynana konuları dikkat çekiyoe
yasacmalamalo Başlık çok iyi olmuş harbiden güldürdün beni ALLAH da seni güldürsün 😊 dişçiye git canım
Song SureyyaKoran antıboytık olmadan cekmıyorlar dışınizi acile gidin belkı bır tane yazar başlık da cok ıyı yerine oturmuş🤣
balkupusu SureyyaKoran Emzirme falan yoksa apranax bana çok iyi gelmişti ağrı kesici hemde uyusturuyor
Sevgiguveen SureyyaKoran apse için antibiyotik veriyorlar sonra kanallatı açıp ilaçlı geçiçi dolgu koyuyorlar bır hafta yada durumuna gore 3 güne dolgu yapıp kapatıyorlar dış kurtulamıcak gibiyse çekip yanındaki dişle kaplama yapıyorlar yada siz işterseniz varsa durumunuz yerine implant yapıyorlar geçmiş olsun benim de kökünde apse apmıştı bayram öncesi geciçi dolguyla durdum yarın inşallah kapatcaklar dişi ☺️ Ağrım geçti benimki dolguluydu farkedemedim çürüdünü yoksa ertelememek lazım diş önemli .