Wonderful_mom Kizlar 2.5 aylik bebegim var bu sabah bezini değiştim idrari koyu kahverengi gibi turuncumsu birsey.. sebebi ne olabilir emziriyorum da surekli
Berenikom Wonderful_mom emiyorsa suya ihtiyacı yok 🙂 koku var mı? Koku ve idrar yaparken rahatsızlık duyuyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir
sevgikelebegi Wonderful_mom sen yine yavaş yavaş günde 5 6 çay kaşığı su vererek başla çünkü hava gerçekten aşırı sıcak suya ihtiyacı var ayrıca bu idrsr böbreklerine de zarar verebilir
sevgikelebegi Wonderful_mom tabiki verilir hava 30 33 derece sen su ver bak nasıl rahatlayacak ferahlayacak çocuk idrarı da düzelir
sevgikelebegi Wonderful_mom ben doğduktan sonra günde 1 2 çay kaşığı su vererek başlamıştım su vermeye valla şuan 1 yaş 20 günlük hiçte bi zararını görmedim tam tersine susadığı zaman çok huysuzluk yapıyor su verince ondan keyiflisi yok
sevgikelebegi Wonderful_mom susuzluk etki ediyor işte sen biberona 1 çay bardağı kadar su koy ne kadar içerse onun için o kadar iyidir yine azı karar çoğu zarar bebeğin ne kadar isterse o kadar su içsin