Bahar8896 Kızlar merhaba yaz bebekleri sıcaklardan dolayı boyun ve yüzlerde malesef isilik oluşuyor pudra kullanıyorum hametan krem sürüyorum fakat halen var hatta yüzünün sağ ve sol yanaklarına bile atmış ne yapsam kesin çözüm geçer yazarsanız sevinirim .
Birannisbirbebis Bahar8896 organik gül suyu alın aklınıza geldikçe bol bol sürün ben tüm vücuduna sürüyorum isiliğimiz yok ☺️
Asdfasdf- Bahar8896 bebeği soyun sadece zıbınla kalsın ve sürekli banyo yaptırmaya dikkat edin isilik sıcaktan oluyor. Eve termometre al sürekli aynı derecede tutmaya özen göster
Pelinnnn7 Bahar8896 her banyo sonunda vücuduna tuzlu su döküyoruz sonra bir kerede normal su döküp çıkarıyoruz bizimkide olmuştu öyle geçti
Familyboy Bahar8896 elinden geldiğince ince giydireceksin canım hergün yıka gerekirse isiliğe tek çare bunlar
Epe33 Bahar8896 evet bana da doktor söylemişti bizde de işe yaradı %100 Gül suyu olmasına dikkat edin
Bahar8896 Sağolun kızlar çok ince askılı giydiriyorum bebeği ve 2 günde bir yıkıyorum bakalım gül suyunu deneyecem inşallah ise yarar 🤲🏻