Betul-08 Kızlar geçer çarşamba sezeryan oldum ayaklarm ve bileklerim çok şiş normal mi sizce başına gelen var mı
la_leomer Betul-08 bende aynısını yaşadım canım halende yaşıyorum bol bol yürüyüş ve su icmen lazım başka çözümü malesef yok bende 10 gün önce doğum yaptım
Selin1234 Betul-08 canım bol bol su iç ve yürü bu arada tuzu biraz kes geçer merak etme doktorun sana kan sulandirici verdiyse onu muhakkak kullan daha hızlı iniyor
Betul-08 bebislimom teşekkür ediyorum canım çok korktum bende arada geceleri Ağrıda yapınca tedirgin oldum
bebislimom Betul-08 ben hastaneden çıkarken ayaklarımı görünce şok olmustum hamilelikte bile ödem olmadım ayağım üç katıydı resmen Shrek gibi oldum diye ağlamıştım 🙈 bir hafta sonra falan geçti yardımcın varsa uzat ayaklarını kaldır dinlen canım bol bol uyumaya calis gün içinde de sen ne kadar iyi olursan okadar iyi
gocebebirbayan Betul-08 sezaryenle alakalı değildir kuzum o doğum yaptığın içindir. Geçer korkma. Nescafe 2 si 1 arada iç eğer spinal olduysan. Spinalden kaynaklı bel , baş ve boyun ağrısını tamamen kesiyor içindeki kafein
Betul-08 gocebebirbayan var eşim ve annem çok destekçiler sağolsunlar ama yinede zor yaralarım varken emzirmek zor geliyor bebekte sürekli süt istiyor
Hesireanne Betul-08 benimde balon gibi şişmişti sezeryandan sonra normal olduğunu söylemişti doktorum 10 güne düzeldi yavaş yavaş indi geçiyor merak etmeyin 🌼
Parkays Betul-08 Muhakkak varis corabi giymeniz gerekiyor. Ameliyata girerken varis corabi giymis olmaliydiniz. O corabi yaklasik 10 gun cikarmamaniz lazim ben hata yapip 3 gun sonra cikardim. Fil gibi oldu ayaklarim ve bacaklarim. Tekrar coraba devam edince 10. Gunde gecti. Bol bol su icmen is ve yuruyus yapmaniz gerekiyor…
Minnikkiz Betul-08 ay evet normal bende de oldu hamileyken öyle şişmemiştim ayağınızı mümkün olduğunca yukarıda tutun🙏🏻Geçecek insallah
Hazalks Bende 9 gün önce spinal sezeryan oldum aynısı banada oldu doktoruma yazdım his kaybı morluk yoksa sıkıntı yok 6 hafta bile sürebilir şişlik dedi ama bir hafta sonra kendi kendine indi morluk ve his kaybı yoksa korkma canm
Nohutannesi Betul-08 10 gun sonra ödemleriniz azalmış olur. Ama bol bol yürüyün ve su tüketin. Hayırlı olsun bu arada