Elisaminannesi Tuceeee benim hamilelikten önce taş gibiydi bi de büyük memelerim şimdi hem büyük hem sarkık resmen sündü
sherlock_mom Tuceeee ne düzelmesi atkı diye doluycam kışın boğazıma 😂 dalgaya aldığıma bakma inanılmaz rahatsızım 😭😭😭
Canselinkizi Elisaminannesi hamilelikten önce güzeldi gebelikte taş gibiydi şimdi 80 yaşında gibi seksiliği kalmamış
Mihriballimm sherlock_mom 😀😀😀😀 ayy ilahiii çok güldümmmm benimde meme uclarim dolanıp mememin altına giricek resmen 😀😀😀😀😀 o derece aşağıda
Canselinkizi Benimki nenemle aynı 5 aydır yarım atlet giyiyorum bı dışarı çıkınca sütyen 😂😂😂toparlanirsa mucize olur herhalde
Maviimm Canselinkizi acaba küçük memeler de sarkıyor mu😅 şuan emziriyorum memelerim dik ama emzirmeyi bıraktıgımda sarkıcak🥲
Canselinkizi Maviimm benim 75 di kızken evlendim 80 gebelikte 90 şuan 95 zor oluyor valh bide biri büyük biri küçük
JUTENYA Maviimm yok benim ilkte biraz sarktı ama sütyen evde takmıyorum öyle alışmışım o da etkili oluyor bence
fermaninannesi Tuceeee göğüslerim hep küçüktü hamilelik döneminde de büyümedi hala aynı değişen tek şey göğüs ucumun koyu olması 😂 eskiden sarkıp sarkmadığını göğüs altına kalem koyup anlarlarmış arada yapıyorum kalem durmuyor 😂😂😂
EgeninAnnesiiii Tuceeee benim memelere rahmet. Dizlerime kadar indiler. Önceden az da olsa diklerdi. Eski ihtişamı kalmadi gariplerin🤣🤣
busraaldemir1485 Tuceeee ben 👍☺️bence genetik bu benim hiç sarkması hala genç kızlığım gibi bence bu genetik nenem 83 yaşında onun memeleri bile hala dik hem de 8 çocuktan sonra, ama benim bebiş 1 yaşında, sonradan sarkar mi bilmem tabii
Aybars-mom160821 Tuceeee memelerim benimde dizime indi hala da emziriyorjm çok komik babanneminkiler benimkinden daha dik 😁😁 güldüğüme bakmayın aslında.cok rahatsızım bu durumdan da sonrasına bakacaz meme dikleştirme düşünüyorum