Ulviye1406 Kizlar ben doğum yapalı 32 gün oldu ama hala ağrılarım geçmedi. Normal doğum yaptım kesiğim var ama ağrılarım devam ediyor emzirirken değil otururkende cok agrim oluyor. Fikri olan yardım edebilir mi ?
Zehracan114 Ulviye1406 Benimde çok fazla dikişim vardı kantoran yağı aşırı rahatlatıyor masaj yaparak deneyebilirsin.Ama üstüne çok fazla oturmamaya çalış eğri otur. Biz 2 aylık olduk 5 saatlik bir yolculuk yaptık geçenlerde resmen bıçaklar batıyordu.Üstüne tam oturmamaya dikkat et geçer inşallah🌸☺️
BabyKayra Ben de üzerine oturamıyodum eğer doktorunuz krem verdiyse kesinlikle ihmal etmeyin. Benim 40 ımdan sonra tamamen geçmişti. Geçmeden hemen önce baya bi kaşıntı yapıyo dikişler kaynıyo sanırım. Kaşıntıdan hemen sonra geçmişti
Ulviye1406 BabyKayra bana doktorum krem vermedi sadece baticon ve suyla 10 gun temizle dedi dikislerim düştü ama hala sancısı devam ediyo
Ulviye1406 Canselinkizi benimde bacağım uyuşuyor cevremde bilen yok kayinvalidem annem hep evde kendileri doğum yapmış hic dikişleri yok bende anormal bi durumdur diye size sormak istedim