miray7676 8 Aylık kızım var ve 12 saat yol gideceğim otobüsle , Sizce yanıma neler almalıyım ? Özellikle otobüsde yiyip içmesi için birşeyler fikir olarak önerilerinize ihtiyacım var
Alvindmrkl miray7676 benim de 8 aylık olacak 5,6 gün sonra baya hareketlendi ve hep ayağa kalkmak istiyo sizin öyle mi
Alvindmrkl miray7676 yoğurt alın bence çorba alabilirseniz ilk verirsiniz meyve olur anne sütü alıyor mu
Byzcgty miray7676 otobüsle çok zor olabilir biz arabamızla 8 saat gidip konaklayıp 8 saat daha gitmiştik yollarda dura dura aşırı zorlandım tabi bebekten bebeğe değişir çubuk falan yiyorsa yanınıza alın belki oyalanır biraz su mutlaka alın benimki dönüşte yol tuttu kustu hep yolda yedirmekte sıkıntı olabiliyor bazen ilgisini çeken oyuncak varsa yanınızda olsun
miray7676 Alvindmrkl Sürekli ayağa kalmak istiyor koltuklara tutunup kalkıyor sürekli , bide tv ünitesine felan sürekli ayakta olmak istiyor düşücek canını yakıcak diye korkuyorum
betbrs Alvindmrkl hipp in kavanozlarından alabilirsin,organik.meyve ve sebze püreleri var,arada seni emiyorsa 3 kavanoz falan yetiyor,tahıllı ,meyveli değişik al.Ben de geçen ay gittim bebeğim 7 aylıktı ben de yaklaşık o kadar yol gittim gayet rahat yetti.