oglumuz01 Biz bir restoranta gittik orda gördüm dayanamadım sordum 5 aylıkmış mama sandalyesinde oturuyordu. Annesi patates kızartması yediriyordu normal mi. Nasıl öyle oturablyor ki. Benimki 4 aylık destekli bile oturtmaya başlamadım
Makasal oglumuz01 benimkinde tam 5 aylık desteksiz asla oturamıyor mama sandalyesinde bile kafası öne doğru eğiliyo da ben en çok 5 aylık çocuğa patates kızartması verdiğine şok oldum.
Asl90 oglumuz01 her bebek farklı benim oğlumda 5. Ayında oturuyordu rahatlıkla normal bir durum yani geç oturmasıda erken oturmasıda
otomatikanne oglumuz01 4. aydan itibaren bebekler destekli oturtulmaya başlanabilir demişti bizim doktorumuz :) kucakta destek vererek oturtmaya başlamıştık bizde 5 aylıkken mama sandalyesinde oturuyordu :))
oglumuz01 SeninAnnenBirMelektiYavrm yaa doktor mu dedi. Benim bebekte hiç yatmak istemiyor sürekli oturmaya çalışıyor
SeninAnnenBirMelektiYavrm oglumuz01 yoo oturma konusunda bişey konuşmadım doktorla. Ayrıca desteksiz değil yine arkasında yaslanacağı, önünde dayanacağı yer var destekli oturuyor
Biran Bizim ki de oturuyordu 3 aydan etrafa baksın diye kucağımda sırtını karnıma dayayıp oturtuyordum günde sonra alıştı karın üstünde durmayı da çok severdi 5 aylıkken kendi rahat oturuyordu şuan 8 aylık adımlıyor
Gnlyae Bence bebekden bebege değişiyor bnm kızımda 5 ayına 1 hafta var bizde destekli başladık ama daha öyle oturamıyor arkaya veya öne yuvarlanıveriyor ama ewet bnde 5 aylık oturan desteksiz görmüştüm
Minnakordek 6 aylık emekleyio 8 aylık koşmaya başladı kankimin çocuğu benimki de 9 aylık desteksiz oturamiyor hepsi farklı gelişiyor ek gıda da çok ucu açık bir konu doktor önerileri annelerimizin tecrübeleri vs vs milyon görüş var
Prenseslerimm_3 oglumuz01 bizde 4 aylığız tam mama sandalyesine oturtabiliyor kafasını tutabiliyor bebekten bebeğe fark ediyor bence 1,5 aylıkken yattığı yerden kafasını kaldırıyordu şok olmuştuk
Elifinci17 oglumuz01 ben 4 aylıkken başladım destekli oturtmaya iki kızımda da. 5 aylık bebeğin oturtulmasından ziyade 5 aylık bebeğe patates kızartması verilmesi şaşırttı beni. Hemde restoranda yapılmış bir kızartma. Hangi yağ ile kızardı. Restoranlarda bir yağı defalarca kızartmada kullanıyorlar çünkü 😰
Krtlmy oglumuz01 patates kızartması saçma. Ama 4 ay 7günlükken yavaştan destekli oturumaya başladım 5. Ayda desteksiz oturuyodu bebeğin baş kontrolu varsa kucakta fln otururdmaya başlayablairsiniz
Atatemel oglumuz01 benim bebeğim 3 ay 20 günlük oturmak istediğini fark ettim ve artık gün içerisinde yavaş yavaş destekli yada kucağımda oturtuyorum çok mutlu oluyor emerken bile kalkmaya çalışıyor 😃😃 yavaş yavaş sizde baslayij tabi qma çocuğun gelişimi ile de alakalı bir durum benim bebehim 6.5 kilo başını boynunu dik tutabiliyor oturunca
Canselinkizi Bizde 4te başladık canım sağlık ocağına gitmiştim bayanlar tepki göstermişti çok küçük demişlerdi ama kendi istiyor du oturmayi