Sevda Zuayve bende yeni atlattım gribi maskeyle dolaştım kaç gün şükür geçmedi inşallah sizdede geçmez yavrucaga
gokcetugce Zuayve geçmiyor canım bebeğe merak etme 2 gün maske tak öpme bebeği çok zor biliyorum . Ihlamur iç karbonatlı su ile gargara yap boooolll su iç tereyağ erit pekmez ile karıştır ye . Düzgün beslen Allah şifa versin
Nereidd Zuayve geçmiş olsun bol bol ellerinizi yıkayın, sanıldığı gibi damlacık yoluyla değil en çok ellerden bulaşıyor, bir de hapşırık mümkün olduğunca kıyafete gelsin anında el yıkanamayacaksa. Sütten bağışıklık kazanacak zaten ufaklık korkmayın 😉
Zuayve NaimeYilmaz maskeyle emziriyorum havalndiriyoum evi ama yinede korkuyorum ya katarin ictim insalah zarari olmaz bi dr sordum ama yinede sorular sorular
DenizMelis gokcetugce canım göğüs kapaklarını bana satar mısın? Sıfırı çok pahalı eğer sen de artık kullanmıyorsan 2. El fiyatıyla almak istiyorum?
Zuayve BBusraa insallah takiyoum zaten alerjik rinit var bende evde ara ara kullanirim maske iyi geliyo
Zeykemk26 Zuayve maske kullan ben 2 gunde atkattım sutten allahın hıkmetı ıste 6 ay hıcbır hastalık gecmıyormus daha cok senı ıyılestırıyomus ıhlamur ıc bıde süreklı ama
Zuayve Zeykemk26 aynen rabbime sonsuz sukurler olsun. Bir mucize ve devaminde binlerce mucize.. gecmedigini ogrenince cok sevindim sukurler olsun... inan ihlamuru hastalanmadan oncede iciyordum ara ara ortalik salgini var diye..